M.S.V.'71 mini's succesvol op "Robin v Persie Tournement VDL

Home > Voetbal > Pupillen > JO7-1 (Kabouters) > M.S.V.'71 mini's succesvol op "Robin v Persie Tournement VDL

M.S.V.'71 mini's succesvol op "Robin v Persie Tournement VDL

Dit item is verlopen op 08-08-2018.

Ons mini team, geselecteerd uit de kaboutertrainingen van Ed en Rein, hebben op het groots opgezette "International Robin van Persie Tournement"  van VDL een prima prestatie neergezet door 3e te worden.

Natuurlijk hadden de twee kaboutertrainers Ed Witt en Rein Groesbeek uit de enorme selectie van de woensdagmiddagtraining van zeker 25 kinderen, het sterkste team ingeschreven.

Na een hele officiĆ«le opening door niemand minder dan Robin zelf, per telefoon, werden de teams net als op de olypische spelen aan de vele toeschouwers voorgesteld middels een rondje op het hoofdveld, MSV'71 mini's gekleed in het mooie Barcelontenue, dus 7 Messi's in het veld.

De Mini's van MSV'71 maken hun opwachtig.

Hierna moesten de kinderen direct aan de bak tegen een sterk team van KMD. Hierna moest het team tegen VDL mini's spelen waarbij de grootste uitslag werd gehaald. Niet minder dan 11 keer werd er gescoord.


De kinderen wonnen hierna nog twee keer een wedstrijd, waarvan de laatste tegen Honselerdijk Mini 2 wel heel spannend was, er werd in de laatste minuut de winnende goal gemaakt na een gelijk opgaande strijd. Tweemaal werd hun wedstrijd verloren waardoor de mini's van MSV'71 op de 3e plaats eindigden, een geweldige prestatie.


Belangstelling genoeg van trotse ouders.

Complimenten voor de geweldige organisatie van VDL en aan alle belangstellenden.

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71