Dit zijn onze kanjers van JO8-1.

Home > Voetbal > Pupillen > JO8-1 > Dit zijn onze kanjers van JO8-1.

Dit zijn onze kanjers van JO8-1.

Even voorstellen van boven links naar rechts: Damin, Tom, Bart, Sem en Cay. Van onder links naar rechts: Daan, Adyaan en Alec

Bovenstaande foto is gemaakt op zaterdag 7 oktober. Onze mannetjes speelden die dag uit bij VV Moordrecht.  Een leuk weetje is dat Memphis Depay zijn voetbalcarrière ooit is begonnen bij Moordrecht.

Een groot deel van dit team is de voormalige JO9-6. Vanaf de start van het nieuwe seizoen zijn Daan (vorig jaar JO9-3) en Cay onze niet meer weg te denken toppers. Tom is onze meest recente aanwinst…. Tijdens zijn eerste wedstrijd scoorde hij al een super mooi doelpunt.

Leuk om te zien is dat je onze jongentjes wekelijks voortuitgaan in hun (voetbal)ontwikkeling en dat ze veel opsteken van de voetbaladviezen van onze toptrainers. René (vader Bart) traint op de maandag en op de woensdag verzorgt Michel (vader Daan) de training.

Daarnaast probeert Micha (leider/coach; en tevens vader Alec) de kinderen zoveel mogelijk positief te coachen en in hun kracht te zetten. We kijken met zijn allen uit naar het moment van de team van dag!!!

Hier nog een foto van -in de rust bij de wedstrijd tegen Moordrecht: 

Even bijkomen van de geleverde inzet. Uiteindelijk sloten wij deze wedstrijd af met  0-16 winst.

Groet Micha

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71