Makkelijke overwinning JO15-1 op Spijkenisse JO15-2 (7-1)

Home > Voetbal > Junioren > MO15-1 > Makkelijke overwinning JO15-1 op Spijkenisse JO15-2 (7-1)

Makkelijke overwinning JO15-1 op Spijkenisse JO15-2 (7-1)

Dit item is verlopen op 08-08-2018.

Het team van trainer Baris had geen enkele moeite met het laag geplaatste Spijkenisse. Met doelpunten van Arman, Ayoub en Nadir werd het uiteindelijk 7-1. Topscorer met 4 treffers werd Arman, op de foto schiet hij op doel.

Het team van Spijkenisse, dat voornamelijk uit 1e jaars spelers bestaat, staat met 2 verloren wedstrijden onderaan de ranglijst terwijl MSV'71 met 6 uit 2 bovenin te vinden is.

Ayoub vond al snel het net na een goed genomen hoekschop draaide hij zich goed vrij en haalde doeltreffend uit en even later was het Arman die doeltreffend kon uithalen. De 3-0 kwam van de voet van Nadir die goed werd aangespeeld en alleen op de keeper af kon gaan.

Hierna werd MSV wat slordig en kon Spijkenisse nog gevaarlijk counteren. Eerst werd na een zwak genomen vrije schop balverlies geleden waardoor de spits van de tegenstander oog in oog kwam met Thomas, maar hij schoot dit buitenkansje naast en na enkele kansen voor MSV werd weer onnodig balverlies geleden maar ook deze kans werd niet benut, maar dan herpakt MSV zich weer. Een overtreding op Arman was de aanleiding waarna de vrije schop een kans oplevert voor Arman die de keeper nog wel kan stoppen maar in de rebound scoort de ingelopen Ayoub beheerst de 4-0.


Topscorer Arman Kus ontdoet zich van 2 tegenstanders.

Ayoub el Mahsani met een doelpoging.

Na de thee een wat feller Spijkenisse maar de verdediging van MSV geeft geen kansen weg. Bij een afgeslagen aanval van MSV herovert Arman de bal en schiet beheerst de 5-0 binnen en even later een zelfde situatie, nu verovert Ayoub met een ferme schouderduw de bal en stelt Arman in staat om  de 6-0 te scoren.
Spijkenisse redt de eer nog, na slecht uitverdedigen kan Kheibar Hashemi van afstand ongehinderd uithalen voor de 6-1. maar het slotaccoord is weer voor MSV, in de blessuretijd wordt Nadir diep gestuurd, speelt de meegkomen Ayoub aan die Arman in staat stelt zijn 4e treffer aan te tekenen, 7-1. 


Nadir had het knap moeilijk met zijn vrouwelijke tegenstander Iris  van Bokhoven.

Scheidsrechter Martin van Zweden had het niet moeilijk met beide teams en floot een prima wedstrijd.  Volgende week uit tegen De betrokken Spartaan dat nog geen punten heeft, aanvang 15.00 uur in Spangen.
Onze huisfotograaf Aad Cordia maakte enkele foto's van de wedstrijd, deze kunt u downloaden via de link van WeTransfer: https://we.tl/QSWRk5IB5f . 

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71