MO15-1 KAMPIOEN. Concurrent HVC'10 met 0-6 verslagen

Home > Voetbal > Junioren > MO15-1 > MO15-1 KAMPIOEN. Concurrent HVC'10 met 0-6 verslagen

MO15-1 KAMPIOEN. Concurrent HVC'10 met 0-6 verslagen

Dit item is verlopen op 10-08-2018.

Afgelopen zaterdag (26 mei) de wedstrijd der wedstrijden. Een echte kampioenswedstrijd. De winnaar van vandaag wordt DE KAMPIOEN van dit seizoen.

 

Dat het warm zou worden vandaag dat wisten we al, maar zo warm!  Tijdens een bekerwedstrijd hadden we 13 – 1 gewonnen maar nu staan we allebei bovenaan dus tja….


Na een pas controle van de scheidsrechter in de kleedkamer, het hele seizoen nog niet gehad. Alle sieraden moesten af. Mijn hemel leek wel een Championsleague wedstrijd. Lekker bevorderlijk voor de zenuwen. Maar na alle sieraden afgedaan of afgeplakt te hebben gingen we het veld op.

Vanaf de aftrap lieten we zien waar we voor waren gekomen. Na twee mooie kansen wist Kaja de score te openen. Even later tekende ze ook voor het tweede doelpunt. HVC'10 had niet heel veel te vertellen. Af en toe kwamen ze richting ons doel. Maar staat een ijzersterke verdediging. Met een 2 nul voorsprong de rust in.
 

Na een pep talk in de kleedkamer gingen we vol goede moed het veld weer op. We verwachtten een fel HVC'10 vanaf het fluitsignaal, maar dat viel alles mee. MSV was oppermachtig vandaag. Zoë liet zien dat ze weer in het veld was en scoorde de 3 nul. En dat deed ze gewoon nog een keer, 4 nul. Daarna werd Ezperansa verschillende keren gelanceerd door mooie ballen van achteruit. En na een prima voorzet van Evy wist Ezperansa er 5 nul van te maken.

Het slot akkoord van deze schitterende wedstrijd was voor Neyka die, zoals zo vaak dit seizoen, vanuit de verdediging iedereen voorbij speelde, en de eindscore op 6 nul bracht. Na het eindsignaal vlogen de meiden elkaar gillend en juichend in de armen. Ish lag in tranen op het veld.  Het bestuur van MSV was afgereisd met bloemen en medailles en deelde deze uit aan de kanjers van de MO- 15.
 

En zo gingen de Kampioenen op weg naar Maassluis, waar in de kantine van MSV weer werd verder gefeest.

Meiden jullie zijn een super team! Een lekker stel bij elkaar. We zijn trots op jullie!

Alle trouwe supporters, die er alle wedstrijden bij zijn geweest, bedankt voor jullie support want wat moet je zonder je 13e man.


Een super trotse trainster/ coach

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71