Matthijs Jansen en Christian van der Pol de besten van dit seizoen

Home > Voetbal > Selectie > Selectie Nieuws > Matthijs Jansen en Christian van der Pol de besten van dit seizoen

Matthijs Jansen en Christian van der Pol de besten van dit seizoen

Afgelopen vrijdagavond sloot de selectie van M.S.V.'71 het uiterst succesvol verlopen seizoen af met een heerlijke BBQ. Tijdens deze geanimeerde bijeenkomst werd Matthijs Jansen verkozen tot talent van het jaar en mocht Christian van der Pol de prijs voor de meest waardevolle speler in ontvangst nemen.

Voor het zover was mocht de selectie eerst nog een keer aan de bak op het veld. In koppels van 2 werd er plaatgenomen in de angstig uitziende Rolbaan. Daarnaast konden de spelers laten zien wie van de hen de zuiverste trap had bij het stropdas- en ring schieten.

Inspanning en ontspanning

Na de inspanning was er tijd voor ontspanning. De selectie, technische staf en een aantal genodigden genoten van de voortreffelijke BBQ, die hen door Marlon en Anita Mohunlol en Monique Brouwer werd voorgeschoteld.

Wilco Wapenaar en Rob Dorsman namen vervolgens de presentatie van het officiƫle gedeelte voor hun rekening. Veel mensen passeerden hierbij de revue.

Hoofdsponsor Nico van Dijk van SEGMENT werd als eerste in het zonnetje gezet. Daarna werden  Jeroen van Dun, Leonard Kranen en Patrick Vierhout bedankt voor bewezen diensten het afgelopen jaar. Henk en Shirley Smit (Bar) en de culinaire meesters Marlon , Anita en Monique werden bedankt voor de verzorging van deze avond en Ricardo Bruce  mocht als kersverse vader een cadeau in ontvangst nemen. 


Afscheid van chauff en le patron

Voor Martin van Rijn (teammanager)en Herman Janson (selectiespeler) was het hun laatste selectie evenement. Zij nemen na dit seizoen afscheid.
 

"Chauf, we hebben jarenlang goed samengewerkt. Je organiseerde  de Nederlandse trainingsweekenden, zorgde voor wedstrijdformulieren, pasjes, het ontvangen van de scheidsrechters. Je regelde de kleding, de tassen,organiseerde de seizoensafsluitingen en last but not least bleef je achter het geld van de Lief en Leed Pot aanzitten. Ik ga je missen". sprak Wilco Wapenaar.

Herman Janson speelde tegen Loosduinen zijn laatste officiƫle wedstrijd in het 1e elftal van M.S.V.'71 en gaat vanaf het komende seizoen het 3e elftal versterken. Janson is de enige selectie speler uit de geschiedenis van M.S.V.'71 , die als speler 3 promoties meemaakte. "Je was er in 2005 al bij" wist Wilco Wapenaar nog. "Die legendarische promotie wedstrijd tegen CKC op het terrein van Hermes DVS. We wonnen toen na een 3-0 achterstand bij rust alsnog. Jij kwam er toen als jonkie in de 82e minuut in Manus. Bij de promotie 5 jaar later tegen Quick Steps was je erbij als basisspeler. En 7 jaar later was je onlangs (als invaller) tegen Loosduinen nog steeds van de partij. Je was de constante factor in bizarre wedstrijden. Ik vind het jammer dat je stopt , maar heb er wel begrip voor. We moeten nu op zoek naar een nieuwe "patron" (bewaker van het middenveld)".Jochem Sei Kei van het seizoen

De kei van het seizoen was dit jaar weggelegd voor doelman Jochem Sei. "Hij is iemand waar je bijna altijd een beroep op kunt doen" zei Wilco Wapenaar welgemeend. "En hij voert het dan met veel plezier uit. Jochem is voor velen de hulp in nood als er gefloten moet worden bij de jeugd. Hij kwam zelf door werk amper aan spelen toe, maar was altijd bereid om op de bank te gaan zitten bij het 1e. Zijn trainingsopkomst was bijzonder goed en ....... hij slaapt wel eens onder een fiets ".Joey Frerichs beste Puntenpakker

De prijs voor de beste puntenpakker was dit jaar voor Joey Frerichs. Hij verzamelde de meeste punten door trainingsopkomst en in de onderlinge partijtjes op de trainingen. "Joey heeft een geweldige drive om te winnen" weet Wapenaar uit ervaring. " Hij doet er alles aan om de punten bij trainingen en wedstrijden te pakken en is onverslaanbaar in de partijtjes. . Joey heeft uiteindelijk de aanvoerdersband overgenomen van zijn maatje Dylan".


 

Opsteker voor Dylan Dijksman

De grootste pechvogel van het seizoen was Dylan Dijksman. De aanvoerder raakte in de loop van het seizoen ernstig geblesseerd en moest de promotie vanaf de kant bekijken. Volgend seizoen zal Dylan waarschijnlijk geopereerd worden en lang moeten revalideren. Hij zal in een andere rol bij de selectie betrokken blijven. Als opsteker kreeg Dylan uit handen van Rob Dorsman een aardigheidje uitgereikt.


 


Matthijs Jansen meest talentvol

Het hoogtepunt van de avond was de bekendmaking van de meest talentvolle- en meest waardevolle speler van het afgelopen seizoen.

De prijs voor de speler met het meeste talent viel te beurt aan Matthijs Jansen, de middenvelder, die dit seizoen overkwam van Excelsior'M. Wilco Wapenaar was zowel lovend als streng voor Jansen. "Je maakte foutjes, maar hebt verbeteringen laten zien. Je pakt de trainingen serieuzer op. Een geintje is OK, maar niet teveel. Ga op vrijdagavond bij je vriendin op de bank zitten en ga op tijd slapen. Geen gezelligheid. Sinds je debuut tegen CION heb je vrijwel alles gespeeld. Je bent een bal afpakker zonder kaarten te pakken. Het is fijn om op 10 te staan met zo'n bikkelaar achter je. Matthijs je bent een onzichtbare stofzuiger , pakt ballen af ,loopt gaatjes dicht en kiest voor de voetballende oplossing. Die goal tegen Loosduinen was geweldig, maar je moet nog wel meer gaan scoren".


 


Christian van der Pol meest waardevolle speler

Het jonge talent Christian van der Pol werd dit jaar verkozen tot meest waardevolle speler. De 16 jarige spits schoot dit seizoen in totaal 41 keer raak. "Het was een moeilijke keuze" begon Wapenaar zijn toespraak. "Er kwamen heel veel spelers in aanmerking voor deze prijs. We wilden eerst het hele team deze prijs geven. Uiteindelijk hebben we toch voor jou gekozen Christian. We leggen een zware druk op je jonge schouders. Je speelde de meeste wedstrijden in de basis. Je scoorde aan de lopende band en stond ook hoog op de assist lijst. Je was 2e bij de partij score, je had de hoogste trainingsopkomst,je bent sociaal en je blijft bij M.S.V.'71 ondanks belangstelling van andere ploegen. Je hebt deze prijs meer dan verdiend".

Aad Cordia maakte foro's van dit evenement. Deze zijn te zien en te download via bijgaande link. https://1drv.ms/f/s!Ao-BphXObcHDqVc10PG6-bgj6Lua

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71