M.S.V.'71 opent competitie thuis tegen Quintus

Home > Voetbal > Selectie > Selectie Nieuws > M.S.V.'71 opent competitie thuis tegen Quintus

M.S.V.'71 opent competitie thuis tegen Quintus

Nieuwe ronden nieuwe kansen. De competitie voor het seizoen 2016 /2017 start zaterdag a.s.  M.S.V.'71 begint met een thuiswedstrijd tegen Quintus.

Hoofdsponsor : SEGMENT

Een bekende tegenstander voor de equipe van Wilco Wapenaar. Vorig seizoen speelden beide teams ook al tegen elkaar in dezelfde afdeling. Toen pakte M.S.V.'71 in Kwintsheul verrassend een punt door een doelpunt ver in blessuretijd van doelman Geert Dobbe. In eigen huis gingen de mannen van Wilco Wapenaar kansloos met 3-1 onderuit. Quintus greep vorig jaar net naast de prijzen en eindigde op de 6e plaats. M.S.V.'71 sloot de competitie af op de 9e plek.

Maar inmiddels is de situatie bij M.S.V.'71 flink veranderd. De technische staf onderging de nodige veranderingen ,terwijl de selectie een metamorfose onderging. Tot resultaten leidde dit tot nu toe nog niet. In de voorbereiding gingen alle (beker- en oefen)wedstrijden verloren.Dat kan ook haast niet anders. Want een nieuwe ploeg formeren en een spelsysteem inslijpen kost nu eenmaal tijd. Voor de wedstrijd van zaterdag a.s. is Quintus, dat door M.S.V.'71 trainer Wilco Wapenaar als een van de kanshebbers voor de titel wordt gezien, duidelijk favoriet.

Maar resultaten uit het verleden geven geen garantie voor de toekomst. Bij Quintus staat inmiddels een nieuwe trainer aan het roer. Wim Baggerman werd dit jaar opgevolgd door Niels Drabbe.

De wedstrijd wordt gespeeld op het terrein van M.S.V.'71 en begint om 14:30 uur.

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71