M.S.V.'71 opnieuw thuis

Home > Voetbal > Selectie > Selectie Nieuws > M.S.V.'71 opnieuw thuis

M.S.V.'71 opnieuw thuis

Zaterdag a.s. speelt M.S.V.'71 opnieuw thuis. Deze keer komt Lyra op bezoek in de Steendijkpolder.


Hoofdsponsor : SEGMENT

Vorig seizoen speelde Lyra nog 2 klassen hoger dan M.S.V.'71. De ploeg uit de Lier kwam uit in de 2e klasse terwijl onze zebra's in de 4e klasse actief waren. Maar Lyra eindigde op de 11e plaats en redde het niet in de nacompetitie met degradatie als gevolg. M.S.V.'71 was juist wel succesvol in de nacompetitie en promoveerde naar de 3e klasse.

M.S.V.'71 begon met 2 forse nederlagen heel matig aan het seizoen, terwijl Lyra juist flitsend uit de startblokken kwam met een uitstekende zege (3-2) tegen het sterke Monster. Daarna volgde een gelijkspel (1-1 tegen Schipluiden), een overwinning (2-0 tegen Maasdijk) en opnieuw een gelijkspel (3-3 tegen GDA). Als die trend zich voortzet dan zal Lyra (4e plaats)  zaterdag a.s. de 3 punten mee naar de Lier nemen.

Natuurlijk zal M.S.V.'71 uit zijn op een trendbreuk en gaan proberen om de Westlanders 1 of meer punten afhandig te maken. De equipe van interim trainer Ron Carli wacht nog altijd op de eerste overwinning in deze zware competitie. Maar de Maassluizers hebben zich na die dramatische start redelijk hersteld. Want zowel tegen Ariston'80 als ook al gelopen week tegen Duindorp wist M.S.V.'71 een kostbaar punt in de wacht te slepen.

De wedstrijd wordt gespeeld op het sportpark van M.S.V.'71 en begint om 14:30 uur. De wedstrijdbal wordt geschonken door Ed Schoenservice.


Het volledige programma

De huidige stand


 

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71