Paul Dorsman versterking voor M.S.V.'71

Home > Voetbal > Selectie > Selectie Nieuws > Paul Dorsman versterking voor M.S.V.'71

Paul Dorsman versterking voor M.S.V.'71

Dit item is verlopen op 10-08-2018.

Vanaf komend seizoen draagt Paul Dorsman het shirt van M.S.V.'71. De verdediger komt over van het 2e elftal van Excelsior'M.

De 20 jarige Dorsman begon met voetballen in de Effies van Excelsior'M. In die tijd werd hij gevraagd door Feyenoord. Daar speelde hij 2 jaar in de D-jeugd. Uiteindelijk keerde hij terug bij Excelsior'M, waar hij vanaf de C-junioren alle selectie jeugdelftallen doorliep. Met trainers als Paul van Loenen, Ron Carli en Jan Everse. Als 1e jaar senior kwam hij dit jaar uit voor het 2e elftal van Excelsior'M.

"Meestal speel ik centrale verdediger, maar ik kan ook als vleugelverdediger uit de voeten" antwoord de HBO student (3e jaar Fysiotherapie) op de vraag wat voor soort speler hij is. "Ik ben voornamelijk rechtsbenig. Fysiek sterk, een goede inspeelpass en leidend vermogen in het veld. Mijn linkerbeen is nog wel voor verbetering vatbaar en ik speel soms iets te gehaast’’.

Waarom gekozen voor M.S.V.'71
Natuurlijk willen we graag weten waarom Maassluizer Dorsman er uiteindelijk voor heeft gekozen om over te stappen naar M.S.V.'71. "Eerst wil ik aangeven, dat ik al die jaren bij Excelsior'M als plezierig heb ervaren. Ik ben nu 20 jaar. Heb er een aantal jaren gespeeld. In de A-jeugd zijn we kampioen geworden. Dat was top. Dit jaar ben ik dan in het 2e elftal gekomen. En daar heb ik een liesblessure opgelopen. Daarvoor ben ik nu al een tijdje onder behandeling en bezig met het herstel. Daardoor heb ik een beetje het plezier verloren in het voetbal. Volgend jaar wil ik het plezier terugkrijgen. En ik denk dat dat bij M.S.V.'71 goed kan. Het lijkt me leuk om in een 1e elftal te voetballen en veel van de jongens uit de selectie ken ik al. Met een paar van hen heb ik ook bij Excelsior’M in de jeugd gespeeld zoals, Jack van der Vlugt, Tom Leinweber, Rik Carli, Matthijs Jansen en Jeremy van Loenen.’’

Verwachtingen
Paul Dorsman weet wel waar hij aan begint : Ja ik ken M.S.V.'71 zeker. Ik ben hier al vele malen geweest. Bij het 1e elftal gekeken en ook op de feestjes. Natuurlijk ook bij de Megaweek. De promotie is vorig jaar misschien wat te vroeg gekomen. Maar ondanks de vele nederlagen heb ik wel gezien dat de sfeer goed bleef in het team. En er zit ook best wel potentie in het elftal om de komende jaren weer hogerop te kunnen. Dat heeft alleen zijn tijd nodig".

Over zijn verwachtingen is de jonge M.S.V.'71 aanwinst minder uitgesproken: Mijn eerste doel is om fit te worden. Verder vind ik verwachtingen moeilijk in te schatten. In de 4e klasse wordt heel anders gespeeld dan ik gewend ben. Ik heb nog niet in een 1e elftal gespeeld. Wel gespeeld tegen eerste elftallen van de 4e t/m de hoofdklasse. Maar dat is toch anders. We wonnen meestal wel. De tegenstanders van volgend seizoen ken ik niet dus ik vind het moeilijk om daar iets over te zeggen. Ik heb wel de verwachting dat wij het goed zouden kunnen gaan doen in de 4e klasse. Dat zeker. Ik heb er zin in om samen met de andere jongens mijn steentje bij te dragen om  M.S.V.'71 weer op een wat hoger niveau te krijgen. Ik heb gewoon zin om weer te voetballen en het plezier in het spelletje terug te krijgen. En ik ben ervan overtuigd dat dat bij M.S.V.'71 zal gaan lukken. 

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71