Selectie en Dames team actief op de jeu de boule baan

Home > Voetbal > Selectie > Selectie Nieuws > Selectie en Dames team actief op de jeu de boule baan

Selectie en Dames team actief op de jeu de boule baan

Dit item is verlopen op 10-08-2018.

Om even  de bakens te verzeten werd door de technische staf van M.S.V.'71 voorde selectie een jeu de boules avond georganiseerd bij onze buren.Allez Tirer.…

 

Ook waren onze dames uitgenodigd.Altijd gezellig. Ze maakten daar dankbaar gebruik van. Het werden een paar gezellige uurtjes. Belangrijk om eens mensen in een andere hoedanigheid te spreken als alleen maar bij de club.

Na  uitleg gekregen te hebben van de spelleider die ook nog eens de opa van Timo Smit bleek te zijn, werden er na kaarten getrokken te hebben koppeltjes gevormd. Met groot fanatisme werd er gespeeld. Moet toch zeker zeggen dat als men eenmaal in de greep van het spel zit het toch erg leuk is om te doen.
 

Na afloop werden er ook prijsjes uitgereikt .Na wat gepuzzel  met de naam bleek dat Tom Leinweber de 3e prijs veroverd had.
 

De nummers 1 en 2 waren gelijk: Mirelle Pellikaan en Ron Carli. Echter toen de jury naar de verschillen keek per gespeelde ronde scoorde Mirelle Pellikaan net iets beter.Net als tijdens de cursus biertappen een aantal jaren terug werd zij nu ook 1e. Onze trainer Ron Carli werd dus met miniem verschil 2e.


Er werden ook nog wat zogenaamde prikprijzen verdeeld. Gewoon met een pen blindelings aanwijzen. Hier waren Milou Arbouw en Rick de Jonge de gelukkigen. Ook was er een poedelprijs. Daar dit misschien gevoelig ligt houden we de winnaar onder ons. De grootste klapper was echter de worp van Ron Carli die met een magistrale handbeweging een ieder versteld liet staan. De foto (links)zal voor eeuwig in de analen van onze club bewaard blijven.

Al met al een zeer geslaagde avond waar een ieder in ongedwongen sfeer er iets leuks van maakte. Organisatie zeer bedankt  Ron voor het idee. Paul  van Loenen als medeorganisator en last but not least Esther van Loenen voor het regelen  van de prijsjes. Tevens   Allez Tirer voor hun  spontane hulp.

Via bijgaande link een aantal foto's van het evenement https://1drv.ms/f/s!Ao-BphXObcHDrUo6ij-Kf65gn9Ru

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71