Gebrek aan scorend vermogen nekt M.S.V.’71

Home > Voetbal > Selectie > Verslagen selectie > Gebrek aan scorend vermogen nekt M.S.V.’71

Gebrek aan scorend vermogen nekt M.S.V.’71

Dit item is verlopen op 01-08-2013.
Assad Mohunlol kleiner.JPG

Voor de 6e keer op rij bleef M.S.V.’71 afgelopen zaterdag met lege handen. Concurrent Victoria’04 was in eigen huis met 3-1 te sterk voor de ploeg van Henk Boon. Vlak voor tijd verloor M.S.V.’71 ook nog eens Assad Mohunlol (foto) met een ernstig lijkende knieblessure.

Het duel in Vlaardingen kende nogal wat sentimenten. Sebastiaan van Vreeswijk en de broers Gomes maakten afgelopen seizoen de overstap van degradatiekandidaat M.S.V.’71 naar Victoria’04 met als doel om daar mee te gaan doen om de prijzen. Voor de 3 spelers was het daarom extra zuur toen Victoria’04 aan het begin van het seizoen in Maassluis tegen een 3-2 nederlaag opliep. Dat schreeuwde om sportieve revanche.

Een 2e nederlaag tegen de ploeg uit Maassluis kon Victoria’04 zich sowieso niet permitteren. Want in dat geval zou het verschil in punten met M.S.V.’71 tot 3 worden teruggebracht en zouden de Vlaardingers zich ook zorgen moeten gaan maken voor het spelen van (degradatie) nacompetitie.

 

Het duel kwam erg langzaam op gang. Tot de 25e minuut stonden beide keepers blauwbekkend toe te kijken omdat de 2  ploegen er niet in slaagden om gevaarlijk te worden. Het eerste echte schot op doel was echter meteen raak. Jorge Gomes kreeg de bal ietwat gelukkig voor de voeten. De ex MSVer aarzelende geen moment en zette zijn oude ploeg met een harde pegel op achterstand. (1-0). Maar de openingstreffer brak de wedstrijd niet open. M.S.V.’71 doelman Geert Dobbe kon zijn handen in het eerste bedrijf nog maar één keer warmen op een schot van de goed spelende Donny van Balen. En zijn collega Zuur deed hetzelfde na een kopbal van Pim van Hal. De beste kans voor de pauze was voor M.S.V.’71, maar Jose Borges de Oliveira knalde in het zijnet.

 

Na de pauze gingen de bezoekers fel van start met als doel de achterstand zo snel mogelijk ongedaan te maken. De thuisploeg had echter heel andere bedoelingen. De equipe van Kevin Stiefel ging op zoek naar de 2-0 om op de wedstrijd definitief te beslissen. Het duel werd daardoor na de thee een stuk levendiger. Zonder tot goed voetbal te komen creëerden beide ploegen nu wel de nodige kansen Na een kwartier kwam M.S.V.’71 op gelijke hoogte door een vrije trap van Dave van Deursen, die door doelman Michael Zuur niet goed werd beoordeeld. (1-1) . Na de gelijkmaker golfde het spel op en neer en kon de wedstrijd alle kanten op. Kenan Muminovic was namens de gasten 2 keer dicht bij een treffer , maar nu was Michael Zuur wel op zijn post. Aan de ander kant had de volledige vrijgelaten Jorge Gomes  zijn 2e van de middag kunnen scoren als de voorzet van Mohamed Lahlimi zuiver genoeg.was geweest. Maar halverwege het tweede bedrijf viel de 2e Vlaardingse treffer toch. En wat voor een. Donny van Balen zag Geert Dobbe ver voor zijn doel staan en stiftte de bal heel fraai over de M.S.V.’71 doelman heen in het lege doel. 2-1).  

 

Ook na de achterstand bleef M.S.V.’71 knokken voor een beter resultaat. Achterin ging men één op één spelen , wat de nodige risico’s met zich meebracht. Een kwartier voor tijd sloegen de gastheren voor de 3e keer toe. Zij profiteerden onberispelijk van slordig balverlies van Erik van Eijkelenburg. (3-1).  Met Michael Rijgersberg en Jordy Spruyt als verse krachten voor Erik van Eijkelenburg en Bas Lanwarden probeerde M.S.V.’71 de stand nog een beter aanzien te geven. Maar verder dan een schot op de paal van Kenan Muminovic kwamen de Maassluizers niet.

 

Het verlies tegen concurrent Victoria’04 werd in de slotfase nog pijnlijker toen Kevin van der Meijs volkomen onnodig doorliep op Assad Mohunlol, die zwaar geblesseerd (knie) het veld moest verlaten. De thuisploeg maalde er niet om en was dik tevreden met de overwinning, waardoor de afstand op M.S.V.’71 geen 3 maar 9 punten bedraagt.

 

Voor M.S.V.’71 kwamen de volgende spelers in het veld :

Geert Dobbe,  Nick van Deursen, Assad Mohunlol (88 Jeroen Wupkes), Herman Janson, Bryan Vermeulen,  Bas Lankwarden (85 Jordy Spruyt), Dave van Deursen, Erik van Eijkelenburg (80 Michael Rijgersberg , Pim van Hal,  Kenan Muminovic, Jose Borges de Oliveira,   

 

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71