M.S.V.'71 doet zichzelf de das om

Home > Voetbal > Selectie > Verslagen selectie > M.S.V.'71 doet zichzelf de das om

M.S.V.'71 doet zichzelf de das om

Dit item is verlopen op 10-08-2018.

M.S.V.'71 blijft in de hoek zitten waar de klappen vallen. Deze keer was Duindorp in Den Haag met 3-0 te sterk. De thuisploeg werd al heel snel in het zadel geholpen door een ongelukkig eigen doelpunt van M.S.V.'71 aanvoerder Joey Frerichs (foto).


Hoofdsponsor: SEGMENT


Deze middag trof M.S.V.'71 een ploeg waar eerder dit seizoen een puntje tegen werd gehaald. In Maassluis bleef het destijds 0-0. Er moest dus wel wat mogelijk zijn voor de equipe van Kolmus / Carli.

Maar binnen 2 minuten keken de gasten uit Maassluis al tegen een achterstand aan. Het was aanvoerder Joey Frerichs die de bal ongelukkig langs zijn eigen doelman werkte. Een domper van jewelste voor M.S.V.'71, dat vol goede bedoelingen aan deze wedstrijd was begonnen.

Na die snelle achterstand werd rap duidelijk dat van Duindorp voetballend niet veel viel te vrezen. Deze fysiek sterke ploeg zocht het op het hobbelige veld vooral in de lange bal. De bezoekers waren voetballend wat beter, maar slaagden er niet in om echt gevaarlijk te worden. Ook de thuisploeg wist heel weinig kansen te creƫren.

Toch zou Duindorp met een 2-0 voorsprong gaan rusten. En ook deze 2e goal was een geschenk uit de hemel voor de Hagenaars. Bart den Broeder leek de bal eenvoudig weg te schieten, maar raakte de bal niet. Misschien was een polletje de oorzaak van deze afschuwelijke misser. Mario van Duinen zei vriendelijk dankjewel en zette zijn ploeg gemakkelijk op 2-0.

Diezelfde van Duinen was even later betrokken bij een incident. Jack van der Vlugt maakte een overtreding tegen hem. Daar was deze grote sterke bonkige en keiharde spits niet van gediend en wilde wraak nemen tegen de dader. Maar de kleine vederlichte van der Vlugt wachtte dit niet af en nam heel snel de benen. De goed leidende scheidsrechter de Jong bestrafte beiden met geel.

Na de pauze bleef Younes Hadiki op eigen verzoek achter in de kleedkamer. Hij werd vervangen door Sven Schipper. Binnen 2 minuten had de invaller al kans op de aansluitingstreffer, maar had net iets teveel tijd nodig.

Na een kwartier dacht Mario van Duinen zijn ploeg met een geweldige volley op 3-0 te gaan zetten. Maar dit soort hoogstandjes is niet aan van Duinen besteed. Zijn zweefvlucht stierf in schoonheid.

Met Judrick Martis voor Jack van der Vlugt ging M.S.V.'71 toch nog op zoek naar de 2-1. En ook deze invaller deed onmiddellijk van zich spreken toen hij een prima voorzet van Tom Leinweber  wilde afronden. Zijn goede schot werd echter gepareerd door Hedrik Pieter Kneteman. Ook Wesley Thonhauser strandde even daarvoor met een kopbal ook op de jonge Duindorp doelman.

Uiteindelijk viel het doelpunt aan de andere kant toen Jordi Pronk een hoge voorzet ongehinderd in kom koppen.

Het elftal van M.S.V.'71 zag er als volgt uit :
Bart den Broeder, Joey Frerichs, Rik Carli (77 Karim Attsou), Mohammed Rasuli, Tom Leinweber, Rick de Jonge, Jeremy van Loenen, Matthijs Jansen, Jack van der Vlugt (70 Judrick Martis), Wesley Thonhauser,  Younes Hadiki  (45 Sven Schipper)

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71