M.S.V.71 eenvoudig langs Egelantier Boys

Home > Voetbal > Selectie > Verslagen selectie > M.S.V.71 eenvoudig langs Egelantier Boys

M.S.V.71 eenvoudig langs Egelantier Boys

Dit item is verlopen op 10-08-2017.

Afgelopen zaterdag oefende M.S.V.'71 in eigen huis tegen 4e klasser Egelantier Boys. Het werd een eenvoudige 5-2 zege voor de ploeg van Wilco Wapenaar. Christian van der Pol was met 4 treffers uitstekend of dreef.


Hoofdsponsor: SEGMENT

Het was het laatste oefenduel voor de start van de 2e competitie helft. Tegenstander was het fysiek sterke Egelantier Boys uit Rotterdam Zuid.  Het elftal van trainer Edin Cehajic staat in de middenmoot van de 4e klasse F.

Hoewel  M.S.V.'71 vanaf het begin de bovenliggende partij was,  kwamen de mannen van Wapenaar na een kwartier toch op achterstand. Een goed aangesneden vrije trap werd voor de handen van doelman Bart den Broeder fraai ingekopt (0-1).

Lang hebben de mannen van Zuid niet kunnen genieten van de onverwachte voorsprong. Want 2 minuten later rondde Sven Schipper een uitstekende aanval met Mathijs Jansen en Tom Leinweber fantastisch af. (1-1). Niet veel later namen de gastheren via Christian van der Pol de leiding. En na een half uur was de trefzekere spits opnieuw succesvol met een droge knal in de verre hoek. (3-1).

Via een gemakkelijk gegeven strafschop vonden de gasten weer aansluiting (3-2). Deze score bleef staan tot de rust ,mede omdat Dylan Dijksman en Christian van der Pol grote kansen op een hogere ruststand hadden laten liggen.

In de 2e helft hadden Mohammed Rasuli en Dylan Dijksman plaatsgemaakt voor Christian van Eijk en Jeffrey Zwaard. M.S.V.'71 bleef de bovenliggende partij , maar veel uitgespeelde kansen leverde het overwicht vooralsnog niet op. Na een minuut of twintig werd een tandje bij geschakeld. Rik Carli (voor Mathijs Jansen) , Pira Rajakumar (voor Sen Schipper) en Karim Attsou (voor Ricardo de Jager) waren inmiddels in de ploeg gekomen.

Nadat de bezoekers eerst nog op delat hadden gekopt,nam M.S.V.'71 definitief afstand. Eerst rondde Christian van der Pol een vlot lopende aanval met Joey Frerichs en Rik Carli af (4-2). En in de slotfase was van der Pol nogmaals succesvol. Hij bracht met zijn 4e treffer de 5-2 eindstand op het bord.

Voor M.S.V.'71 kwamen de volgende spelers in het veld :

Bart den Broeder, Joey Frerichs, Ricardo de Jager (68 Karim Attsou), Mohammed Rasuli (45 Christian van Eijk) , Tom Leinweber, Dylan Dijksman, (45 Jeffrey Zwaard) Jeremy van Loenen, Mathijs Jansen (60 RikCarli), Dave van Deursen,  Christian van der Pol, Sven Schipper (60  Pira Rajakumar)

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71