M.S.V.’71 en Maasdijk delen de punten

Home > Voetbal > Selectie > Verslagen selectie > M.S.V.’71 en Maasdijk delen de punten

M.S.V.’71 en Maasdijk delen de punten

Dit item is verlopen op 01-08-2010.
Scotty James.jpg

De uiterst belangrijke inhaalwedstrijd tussen M.S.V.’71 en Maasdijk is voor bijna iedereen op een teleurstelling uitgelopen. Beide teams schoten erg weinig op met de puntendeling (0-0) en het publiek zag een uiterst matige wedstrijd. Alleen concurrent Honselersdijk zal tevreden terugkijken op deze bloedeloze 0-0. Scottie James (foto) speelde als rechtsachter een goede partij.

Het belang van de wedstrijd onder het Maassluise kunstlicht was duidelijk. De winnaar van deze avond zou goede zaken doen in de strijd om de 3e plaats, welke direct recht geeft op promotie naar de 3e klasse. Vooraf hadden de bezoekers 4 punten meer en 2 extra wedstrijden gespeeld dan de thuisclub. Ook Honselersdijk mengt zich in deze strijd. Deze ploeg had voorafgaande aan deze wedstrijd  8 punten meer dan M.S.V.’71, maar had daar 3 extra wedstrijden voor nodig.    

      

Na het verdienstelijke gelijke spel tegen koploper Westlandia van afgelopen zaterdag begon M.S.V.’71 vol vertrouwen aan het karwei. Ook de wetenschap dat tegenstander Maasdijk in de heenwedstrijd destijds met 3-5 werd verslagen gaf de zwart witte burger de nodige moed.

Maar de thuisclub stelde hevig teleur deze avond. Het spel was slordig en weinig intelligent. Bij de opbouw van achteruit werd veelal voor de lange bal gekozen. Een kolfje naar de hand van de over het algemeen boomlange Maasdijkers. Dat ook zij deze strijdwijze hanteerden was met de lengte in hun ploeg wel te verklaren.

 

Het publiek was deze avond de grote verliezer. Het spel was niet om aan te zien en de kansen waren op de vingers van een hand te tellen. Deze kraker kwam nooit echt goed op gang en verdiende eigenlijk ook geen winnaar. In de eerste helft liet M.S.V.’71 de gasten het spel maken en vertrouwde zelf op hun 2 gevaarlijke spitsen Chris Kolmus en Ronald Bolijn.  Maar zij kwamen nauwelijks in het spel voor.  Aan de andere kant gaf ook de M.S.V.’71 defensie , met de goed spelende invaller Scottie James weinig kansen weg.

 

Na de pauze ging Kees Starmans wat dieper spelen. Maar ook die tactische ingreep sorteerde weinig effect. Halverwege de 2e helft probeerde Eric Tanis nog iets te forceren met 2 wissels. David Renes kwam in het veld voor Ronald Bolijn en Patrick Schilperoord verving Faissal Oulad Larbi. Hierdoor ging Herman Janson op het middenveld spelen. Het bracht iets meer lijn in het spel van de Maassluizers. Vijf minuten voor tijd greep M.S.V.’71 toch nog bijna de winst toen David Renes de goed vrijgelopen Kees Starmans vond. Maar deze vond doelman Dennis van Staalduinen op zijn weg.

 

Al met al een teleurstellende avond voor M.S.V.’71, dat ook nog 4 gele kaarten (Ronald Bolijn, Stefan Voogt, Chris Kolmus en Kees Starmans. Voor laatstgenoemde is het zijn 4e gele kaart en zal daardoor worden geschorst.                

 

Voor M.S.V.’71 kwamen de volgende spelers in het veld 

Rogier Duijvelshoff,  Scottie James, Marc van Haaren, Herman Janson, Stefan Voogt, Assad Mohunlol  Faisal Oulad Larbi (64 Patrick Schilperoord), Martin de Heer, Chris Kolmus, Kees Starmans, Ronald Bolijn (65 David Renes)

 

 

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71