M.S.V.'71 gedegradeerd naar de 4e klasse

Home > Voetbal > Selectie > Verslagen selectie > M.S.V.'71 gedegradeerd naar de 4e klasse

M.S.V.'71 gedegradeerd naar de 4e klasse

Dit item is verlopen op 10-08-2018.

Koploper VELO legde M.S.V.'71 in Maassluis op de pijnbank. Het werd uiteindelijk 0-8 voor de bezoekers en daar mocht de thuisploeg nog best blij mee zijn. Door deze nederlaag degradeert M.S.V.'71 definitief naar de 4e klasse en blijft VELO koploper in de 3e klasse.


Hoofdsponsor: SEGMENT


Dat een sterk gehavend M.S.V.'71 het deze middag niet zou bolwerken tegen de koploper uit Wateringen stond al bij voorbaat vast. Toch was de ploeg van Ron Carli / Tmi Kolmus niet van plan om zich eenvoudig en zonder al teveel weerstand naar de slachtbank te laten leiden.

Natuurlijk hadden de bezoekers vanaf het begin een groot veldoverwicht, maar het duurde toch bijna een half uur voordat zij erin slaagden om een eerste bres te slaan in de Maassluise defensie. Het was de behendige spits Ferhat Sonmez, die met een man in zijn rug toch uit de draai nog het juiste gaatje wist te vinden.(0-1).

Nadat de gasten uit Wateringen nog een aantal goede kansen hadden laten liggen, wisten zij voor de pauze de score te verdubbelen. De voorzet van de mee opgekomen Bas van Dommelen werd door de verder verdienstelijk spelende Tom Vreugdenhil half geraakt waardoor de bal precies voor de voeten van de schietgrage Lars van der Krogt viel en dat betekende een 0-2 ruststand.

Na de pauze schakelde Velo een tandje bij en verliet M.S.V.'71 steeds meer de compacte stellingen. Binnen 13 minuten was het 0-6 door 2 doelpunten van Mick van Elswijk en 2 treffers van aanvoerder Joery Verbeek.

Een van de treffers van Velo aanvoerder Joery Verbeek uit een vrije trap

Daarna geloofde de titelkandidaat het wel en schakelde een versnelling terug. Door doelpunten van Mick van Elswijk en Thom van Hagen werd het uiteindelijk 0-8.

Daarmee was het lot van degradatie voor M.S.V.'71 bezegeld en blijft de ploeg van trainer Edwin Vurens op koers voor het kampioenschap en promotie naar de 2e klasse.

Het elftal van M.S.V.'71 zag er als volgt uit :
Bart den Broeder, Sven Schipper (70 Danny Suisse), Joey Frerichs, Tom Vreugdenhil,  Tom Leinweber, Ben Wesselius,    Matthijs Jansen, Dennis Veldkamp (80 Emad Bouzalmad), Rick de Jonge, Dave van Deursen, Jack van der Vlugt (70 Bryan Vermeulen)  

Aad Cordia maakte foto's van deze wedstrijd. Deze zijn te zien en te downloaden via bijgaande link https://1drv.ms/f/s!Ao-BphXObcHDrzA4bxr9ZDxEW5aC

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71