M.S.V.'71 in 2e helft zwaar onderuit tegen Maasdijk

Home > Voetbal > Selectie > Verslagen selectie > M.S.V.'71 in 2e helft zwaar onderuit tegen Maasdijk

M.S.V.'71 in 2e helft zwaar onderuit tegen Maasdijk

Dit item is verlopen op 10-08-2018.

In en tegen Maasdijk liep M.S.V.'71 in de eerste wedstrijd na de winterstop opnieuw tegen een grote nederlaag aan. Het werd uiteindelijk 5-0 voor de ploeg van trainer Patrick Fieret. Werk aan de winkel derhalve voor het Maassuise trainersduo Ron Carli (foto) en Tim Kolmus.


Hoofdsponsor: SEGMENT

In de eerste helft zag het er zeker niet naar uit dat de ploeg van Kolmus / Carli zo hard onderuit zou gaan deze middag. Want M.S.V.'71 kwam prima uit de startblokken. Spelend in een 4-4-2 systeem met Said Ait Rian en Brahim Bousikhama voorin en met Younes Hadiki als spelbepalende middenvelder wisten de bezoekers het thuisclub Maasdijk behoorlijk moeilijk te maken. Vooral Hadiki speelde een prima eerste helft.

De eerste grote mogelijkheid was dan ook voor M.S.V.'71 toen Said Ait Rian de goed vrijgelopen Younes Hadiki wist te vinden. Maar de inzet van Hadiki was te zacht om doelman van Berk echt te verontrusten.

Daarna ontspon zich een gelijkopgaande wedstrijd met kansen over en weer. Maasdijk zocht het vooral in de lange ballen op de luchtmacht met Hans Bergwerff, Tim van der Voort en Stef Bruinen. Maar de Maassluise achterhoede hield lange tijd stand. Halverwege de eerste helft moest M.S.V.'71 doelman Bart den Broeder toch capituleren. Daarvoor was wel een discutabele strafschop nodig. Hans Bergwerff ging in de zestien gewillig naar de grond. De elfmetertrap werd vervolgens door Lars van den Berg feilloos binnen geschoten. (1-0).

Onmiddellijk na de openingstreffer schreeuwde de grote Maasdijk aanhang tot 2 keer toe binnen korte tijd opnieuw om een penalty. Maar daar wilde scheidsrechter Lindhout niets van weten. Toch had de bal deze keer wel degelijk  een keer terecht op de stip gekund.

De 2e helft begon uiterst spectaculair. Al in de allereerste minuut leek M.S.V.'71  op gelijke hoogte te komen , maar de inzet van Brahim Bousikhami werd door de prima spelende Said Jahangir van de doellijn gehaald. Twee tellen later gebeurde dat aan de andere kant door Jeremy van Loenen.

Het was uitstel van executie. Want na amper 5 minuten had Maasdijk de voorsprong verdubbeld. M.S.V.'71 doelman Bart den Broeder ging bij een hoekschop onder de bal door. Tim van der Voort zei vriendelijk dankjewel en zette zijn ploeg op 2-0.

Op dat moment knakte er iets bij de bezoekers. Maasdijk trok het initiatief definitief naar zich toe en ging op zoek naar de 3-0. Lars van den Berg krulde een bal fraai richting bovenhoek, maar de bal was enkele centimeters te hoog. Even later werd een goede mogelijkheid van Nikki Krouwer door Bart den Broeder onschadelijk gemaakt.

Een half uur voor tijd kwam Karim Attsou in de ploeg voor Brahim Bousikhami. De invaller ging centraal achterin spelen en Rik Carli schoof door naar het middenveld. De wissel pakte desastreus uit voor de gasten uit Maassluis. Bij een van zijn eerste balcontacten schoof Attsou de bal zomaar in de voeten van Tim van der Voort, die het cadeautje in dank aannam en vrolijk uitpakte (3-0).

Twee tellen later liet de Maassluise invaller zich op kracht en snelheid simpel afbluffen door Lars van den Berg, die daarna eenvoudig de 4-0 binnenschoof. (4-0).

Twintig minuten voor tijd werd het ook nog 5-0 door Tim van den Voort, die door de nu chaotisch spelende Maassluise defensie bijna geen strobreed in de weg werd gelegd.

In het restant van de wedstrijd had de score zomaar uit kunnen groeien naar 8 of 9-2, maar dat gebeurde niet. In de stand kwam geen verandering meer. De laatste 10 minuten kwam bij Maasdijk de 37 jarige Richard Kraaijenbosch nog als vervanger in het veld. Deze geroutineerde verdediger is bezig aan zijn laatste jaar als speler. Volgend seizoen volgt hij de vertrekkende Patrick Fieret op als hoofdtrainer bij de Maasdijkers.

Het elftal van M.S.V.'71 zag er als volgt uit :
Bart den Broeder, Joey Frerichs, Rik Carli (82 Rick de Jonge), Mohammed Rasuli, Jack van der Vlugt, Jeremy van Loenen, Younes Hadiki (72 Ben Wesselius),  Dave Lankau, Matthijs Jansen, Said Ait Rian, Brahim Bousikhami (60 Karim Attsou)

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71