M.S.V.'71 in de 2e helft weggespeeld

Home > Voetbal > Selectie > Verslagen selectie > M.S.V.'71 in de 2e helft weggespeeld

M.S.V.'71 in de 2e helft weggespeeld

Dit item is verlopen op 10-08-2015.

Na een gelijke ruststand (1-1) werd M.S.V.'71 in het 2e bedrijf overklast door thuisclub Maasdijk. De teller bleef uiteindelijk steken op 6-1 en daarmee mochten de gasten uit Maassluis niet eens mopperen. Kees Starmans ) foto) maakte de enige Maassluise treffer.

 

Hoofdsponsor : Planning.nl

 

De Waterweg derby tussen Maasdijk en M.S.V.'71 werd in de 2e helft in feite binnen 4 minuten beslist. Tussen de 51e en 54e minuut liep de ploeg van Patrick Fieret uit naar 4-1. Daarmee was het verzet van de bezoekers gebroken en zakte de mentaal geknakte ploeg van Wilco Wapenaar door de ondergrens. 

En het begon deze middag allemaal niet eens zo verkeerd voor de gasten uit Maassluis. Want nadat het openingsoffensief van de thuisploeg wat was geluwd, klopte M.S.V.'71 nadrukkelijk aan het venster. Dylan Dijksman leek zijn ploeg ook onmiddellijk op voorsprong te gaan zetten toen hij een vrije doortocht had richting Appie van der Ende. Maar Dijksman was niet zelfzuchtig genoeg en gaf de bal voor aan gedekt staande Zakaria Mahamud, die  een teenlengte te kort kwam om de 0-1aan te tekenen.

Maar een minuut later leek de Maassluise openingstreffer toch een feit, toen Zakaria Mahamud via Kees Starmans de bal achter van der Ende lepelde. Scheidsrechter van Egmond wees al naar het midden. Maar op appel van grensrechter Salm  annuleerde de leidsman het doelpunt alsnog om onduidelijke reden. Ook in het verdere verloop van de wedstrijd bleek de man in het zwart niet erg op de hand van de bezoekers.


M.S.V.'71 was even aangeslagen door deze tegenvaller en moest toestaan dat Maasdijk het initiatief weer naar zich toetrok en een aantal goede kansen wist te creëren. De beste mogelijkheid kreeg Jente van Staalduinen, die tot 2 keer toe de 1-0 op zijn schoen had. Maar de eerste keer maaide hij over de bal heen en bij de 2e poging strandde hij op Geert Dobbe.

Langzaamaan herpakte M.S.V.'71 zich weer enigszins en kwam weer wat beter in de wedstrijd. De beloning volgde snel toen Kees Starmans een vrije trap van Joey Frerichs fraai binnenkopte. (0-1). Er waren op dat moment nog 10 minuten te spelen tot de rust. Die leken de bezoekers schadevrij te halen ondanks de kansen van Maasdijk. Maar Geert Dobbe toonde zich een goede doelman en hield zijn ploeg in de race. Tot de 44e minuut. Maasdijk mocht toen weer eens een vrije trap nemen voor een Maassluise overtreding, die niemand behalve scheidsrechter van Egmond had gezien. De bal viel goed voor de voeten van Stefan van Dijk ,die simpel de verdiende gelijkmaker binnenschoot. (1-1).

Na de pauze was het snel gedaan met het verweer van M.S.V.'71. Eerst knalde Richard Krayenbosch een vrije trap vanaf rand zestien snoeihard achter Geert Dobbe. Twee minuten later werd balverlies op het middenveld M.S.V.'71 fataal. De bal kwam bij Pawel Ujas, die zijn man simpel uitkapte en Maasdijk in veilige haven schoot. (3-1). Nog geen minuut later legde scheidsrechter van Egmond de bal op de stip na een aangeschoten handsbal van Joey Frerichs. Geert Dobbe had geen schijn van kans tegen de pegel van Richard Krayenbosch.(4-1).

Nadat Jelle Prins met een 2e gele kaart de douche mocht gaan opzoeken moest Maasdijk nog een half uur met 10 tegen 11 de voorsprong zien te verdedigen. En daarin slaagde de ploeg met glans. Dat was overigens niet zo heel moeilijk,want het elftal van Wilco Wapenaar was mentaal geknakt en bakte er helemaal niets meer van.

Maasdijk liep met 10man zelfs nog simpel uit naar 6-1 door doelpunten van Jente van Staalduinen en invaller Mike Groenewegen, waardoor de formatie van trainer Patrick Fieret volop mee blijft doen in de top van het klassement.

Voor M.S.V.'71 kwamen de volgende spelers in het veld :
Geert Dobbe, Joey Frerichs, Maarten Voois, Assad Mohunlol, Bryan Vermeulen (67 Bas Lankwarden), Dylan Dijksman, Bojan Stefanov, Steven Wapenaar, Adil Amakran (79 Wesley Thonhauser), Kees Starmans (73 Patrick Schilperoort), Zakaria Mahamud

 

  

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71