M.S.V.’71 kan zich voor slotduel niet meer opladen

Home > Voetbal > Selectie > Verslagen selectie > M.S.V.’71 kan zich voor slotduel niet meer opladen

M.S.V.’71 kan zich voor slotduel niet meer opladen

Dit item is verlopen op 01-08-2012.
Maasdijk uit 030.jpg

Bij korfbal had de uitslag van de wedstrijd tussen Maasdijk en M.S.V.’71 niet misstaan. In Maasdijk trok de thuisclub dik verdiend met 7-3 aan het langste eind. Jorge Gomes (foto) was namens de gasten 2 maal succesvol.

Er stond niets meer op het spel afgelopen zaterdag in Maasdijk. Voor zowel het bezoekende M.S.V.’71 als thuisclub Maasdijk viel er niets meer te verdienen deze middag. Alleen prestige en voor M.S.V.’71 het goedmaken van de thuisnederlaag waren de drijfveren.

 

Vanaf het begin was duidelijk dat de uiteenvallende ploeg van M.S.V.’71 de meeste moeite had om er nog iets van te maken. De ploeg van Arnold Mohunlol begon ongeïnspireerd en veel te slap. Binnen 2 minuten had Jente van Staalduinen de 1-0 al op zijn hoofd, maar zijn kopbal was te zacht om Arjan van der Kaay in verlegenheid te brengen. Ook Kevin van den Berg had na 10 minuten de openingstreffer op zijn schoen, maar de Maasdijk spits verprutste de grote mogelijkheid door te zacht in te schieten.

 

 

Maasdijk zette in die beginfase vroeg druk op de defensie van M.S.V.'71

 

De één op één spelende Maassluise defensie had grote moeite met het vroeg druk zetten van ploeg uit Maasdijk. Dat de openingstreffer van de thuisclub niet lang op zich liet wachten was snel duidelijk. Na 20 minuten werd deze verwachting bewaarheid. De deze middag heel matig opererende Edson DaCosta legde de bal panklaar af op Kevin van den Berg. De Maasdijk spits zei vriendelijk dankjewel en schoot de 1-0 onberispelijk langs Arjan van der Kaay. (1-0).  Nog geen 30 tellen later lag nummer 2 al achter de verbouwereerde van der Kaay. Een prachtige 1-2 sneed heel gemakkelijk door het hart van de M.S.V.’71 defensie waarna de prima spelende Silvio Vermeer voor 2-0 zorgde.

 

 

Een van de 7 Maasdijk treffers

 

En het is dat Kevin van den Berg nog geen minuut later onzorgvuldig was in de afwerking anders hadden de gasten uit Maassluis al met 3-0 achter gestaan. Ricardo Bruce maakte dit allemaal al niet meer mee , want de naar Neptunus Schiebroek vertrekkende Bruce zat toen al met een blessure in de kleedkamer.

 

De 3-0 kwam er toch. De razendsnelle Silvio Vermeer pakte de bal op eigen helft op en kon gemakkelijk op het doel van Arjan van der Kaay afgaan. Geen enkele MSVer slaagde erin om Vermeer te stoppen. Uiteindelijk moest ook van der Kaay het antwoord schuldig blijven. (3-0).

 

Na de pauze herstelde M.S.V.’71 zich enigszins. Stefan Voogt had bij de bezoekers plaatsgemaakt voor Nick van Deursen en bij Maasdijk keerde de goed spelende Kevin Huis (geblesseerd) niet meer terug. De wissels misten hun uitwerking niet. De wedstrijd was zeker in die beginfase veel meer in balans. De doelpunten vielen in het tweede bedrijf als rijpe appelen. Eerst schoot Jorge Gomes vanaf 11 meter raak, nadat Michael Rijgersberg binnen de zestien tegen het (kunst) gras was gewerkt. (3-1).

 

 

Behalve uit een strafschop schoot Jorge Gomes (hier in beeld) ook uit een vrije trap raak

 

Omdat het er vanaf dat moment aan beide kanten verdedigend nogal onbeholpen uitzag, werd het in deze laatste wedstrijd van de competitie nog een waar doelpuntenfestijn. Jorge Gomes maakte op aangeven van Sebastiaan van Vreeswijk zijn 2e en gaf de stand voor M.S.V.’71 een wat draaglijker aanzicht. Michael Rijgersberg en Kenan Muminovic weigerden vervolgens de aansluitingstreffer achter Kevin Valstar te deponeren. Namens Maasdijk verprutste Kevin van den Berg ook een 100 procent kans door een strafschop naast te schieten. Toen Sander Broekhuizen namens M.S.V.’71 10 minuten voor tijd toch nog de 4-3 binnenschoot leek het nog even een echte wedstrijd te worden. Maar dat duurde echt maar heel even.

 

 

Kevin van den Berg schiet de strafschop naast 

 

Want M.S.V.’71 zette de poort achterin wagenwijd open, waardoor achtereenvolgens Kevin van den Berg, Silvio Vermeer en invaller Steven Olsthoorn de 7-3 eindstand op het scorebord konden brengen.

 

Daarmee kwam voor M.S.V.’71 een eind aan een teleurstellend verlopen seizoen. Na een goed begin zakte de ploeg in de 2e helft van de competitie te vaak door de ondergrens heen. En dat was vooral jammer voor Arnold Mohunlol. Achteraf was er voor deze kundige interim coach, die het na de winterstop overnam van Eric Tanis en Rene van Antwerpen niet al teveel eer te behalen.       

 

Voor M.S.V.’71 kwamen de volgende spelers in het veld :

Arjan van der Kaay, Patrick Schilperoort, Edson Dacosta, Michael Rijgersberg, Assad Mohunlol, Stefan Voogt (45 Nick van Deursen),  Sebastiaan van Vreeswijk, Jorge Gomes, Kenan Muminovic Sander Broekhuizen, Ricardo Bruce (15 Bas Lankwarden)

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71