M.S.V.'71 krijgt dik verdiend pak slaag

Home > Voetbal > Selectie > Verslagen selectie > M.S.V.'71 krijgt dik verdiend pak slaag

M.S.V.'71 krijgt dik verdiend pak slaag

Dit item is verlopen op 10-08-2018.

Een bijzonder slecht spelend M.S.V.'71 kreeg in eigen huis voetballes van het bezoekende KMD. De teller bleef uiteindelijk steken op 0-7 en daar mocht de thuisploeg nog erg blij mee zijn. Ondanks de 7 tegendoelpunten was doelman Bart den Broeder (foto) gek genoeg de enige speler van M.S.V.'71 die deze middag zijn normale niveau haalde.

Hoofdsponsor : SEGMENT

Het drama voor de ploeg van Ron Carli tekende zich al vanaf de allereerste minuut af. KMD was duidelijk naar Maassluis gekomen om de 3 punten mee naar Wateringen te nemen. Slim spelend met veel beweging zonder bal en met goed opkomende backs kreeg M.S.V.'71 een lesje in modern voetbal. De equipe van Ron Carli hapte vanaf het begin naar adem en had geen enkele grip op het goede spel van de bezoekers.

De thuisploeg had met name geen vat op de Wateringse uitblinkers Jesse de Waard en Arend Balijen. Spits de Waard liet zich vaak terugzakken naar het middenveld om vandaar het spel te verdelen. Steeds anderen doken in vrijgekomen spitspositie. En omdat ook Joey Frerichs geen vat kon krijgen op de handige linkerpits Arend Balijen was het wachten op de snelle openingstreffer van KMD.

Die viel na 18 minuten toen Arend Balijen slim was weggelopen bij Joey Frerichs en vervolgens volledig vrij de verre hoek kon opzoeken (0-1). Op dat moment was bij M.S.V.'71 Tom Leinweber al geblesseerd uitgevallen en vervangen door Said ait Rian. Hij nam als linksbuiten de plek in van Jack van der Vlugt, die linksachter ging spelen.

Ook na de openingstreffer hield KMD het tempo hoog en gunde de thuisploeg heel weinig balbezit. M.S.V.'71 kwam er niet aan te pas en het was wachten op meer westlandse treffers. Na een half uur raakte eerst Marc Houtman de lat, waarna uiteindelijk Thiemo Fidder na een weergaloze pass van uitblinker Jesse de Waard de dik verdiende 0-2 op het bord schoot. Vlak voor de pauze werd het nog erger voor de volledig falende thuisclub, toen  Arend Balijen zijn 2e van de middag achter de vergeefs graaiende Bart den Broeder schoot (0-3).

Wie gedacht mocht hebben dat M.S.V.'71 na de pauze beter voor de dag zou komen, kwam bedrogen uit. Want de mannen van Ron Carli bakten er werkelijk niets van deze middag. Inzet, strijd en beleving waren heel ver te zoeken. KMD vond het heerlijk en wist wel raad met de geboden vrijheid. Door doelpunten van Arend Balijen, Jesse de Waard, Mitch van de Wetering en invaller Jered Bedal werd het uiteindelijk 0-7 voor het elftal van trainer Martin de Graaf. En die uitslag was geenszins geflatteerd. Sterker nog. Thuisploeg M.S.V.'71 mocht zijn handen dichtknijpen dat KMD in de slotfase slordig met de 100% kansen omging, anders had de equipe van Ron Carli een nederlaag met dubbele cijfers te slikken gekregen. M.S.V.'71 likte zijn wonden en heeft  genoeg om over na te praten. Na deze ontluisterende wedstrijd is er veel werk aan de winkel voor trainer Ron Carli.

Het elftal van M.S.V.'71 zag er als volgt uit :
Bart den Broeder, Joey Frerichs, Christian van Eijk, Mohammed Rasuli,  Tom Leinweber (13 Said ait Rian), Jeremy van Loenen, Dave van Deursen (76 Wesley Thonhauser), Matthijs Jansen, Sven Schipper, Christian van der Pol, Jack van der Vlugt  (67 Karim Attsou)

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71