M.S.V.'71 krijgt flink pak slaag van VOB

Home > Voetbal > Selectie > Verslagen selectie > M.S.V.'71 krijgt flink pak slaag van VOB

M.S.V.'71 krijgt flink pak slaag van VOB

Dit item is verlopen op 10-08-2017.

In eigen huis had een sterk spelend VOB afgelopen zaterdag geen kind aan M.S.V.'71.Na een kwartier keken de Maassluizers al tegen een hopeloze 3-0 achterstand aan en was de wedstrijd gespeeld. Uiteindelijk bleef de teller op 7-1 steken. Dave van Deursen (foto) tekende voor de enige Maassluise treffer.

Hoofdsponsor : SEGMENT

Na het verdienstelijke gelijke spel van vorige week tegen Quintus vertrok M.S.V.'71 vol goede moed richting Overschie om het sterke VOB te bestrijden. Maar een wedstrijd is het eigenlijk nooit geworden. Want de thuisclub profiteerde in de openingsfase optimaal van de rammelende Maassluise defensie.

Gek genoeg was de eerste echte grote kans voor de bezoekers toen Jeffrey Zwaard een goed lopende M.S.V.'71 aanval met Tony Vierhout en Christian van der Pol bijna leek af te ronden. Maar doelman Danny Jager stak daar een stokje voor.

Maar daarna was het toch vooral VOB ,dat van zich deed spreken. Niet zo gek overigens  want het elftal uit Overschie bleek van uitstekende kwaliteit voor een 4e klasser. Vooral de broers Lacruz, Leon Lommerse en Michael Jager staken er bovenuit. Maar het elftal van trainer Robin den Hollander zat verder ook nog eens heel goed in elkaar. Lengte kracht, inzet en creativiteit waren allemaal aanwezig.

Trainer den Hollander had zijn ploeg opdracht gegeven om Maassluis balbezit heel vroeg te storen door fel drukzetten. De mannen van Wapenaar hadden daar duidelijk moeite mee. Slechts 8 minuten hielden de bezoekers stand, daarna schoot uitblinker Martin Stephen Benjamin zijn eerste van de middag achter Bart den Broeder. (1-0). M.S.V.'71 leek volledig van de kook door deze vroege achterstand. Met name defensief heerste er wanorde bij het elftal van Wapenaar. Het was daarom niet zo gek dat VOB via Michael LaCruz en even later door broer Martin Stephen Benjamin simpel kon uitlopen naar 3-0.

Een afgang dreigde voor het elftal uit Maassluis. Na 22 minuten had het zomaar 4-0 kunnen zijn, toen de razendsnelle Michael Lacruz behendig langs Karim Attsou glipte en leek te gaan scoren, maar Maarten Voois wist dat nog net te voorkomen. Toch zou er met een 4-0 stand gerust gaan worden, want 5 minuten voor de pauze rondde Martin la Cruz een flitsende combinatie met zijn jongere broer af. (4-0).

In de rust bleven bij M.S.V.'71 Jeffrey Zwaard en Christian van der Pol achter in de kleedkamer.  Zij werden vervangen door Rik Carli en Pirashanna Rajakumar.  De bezoekers legden nu ook wat meer strijd aan de dag. Herman Jansson was verhuisd naar de spitspositie en Carli nam de vrijgekomen plek op het middenveld in. En de van Excelsior'M overgekomen middenvelder deed dat naar behoren. Toch kon ook hij niet voorkomen dat VOB  door Michael Jager verder uitliep naar 5-0. Daarna werd het spel van de thuisclub wat slordiger en stokte de productie even.

M.S.V.'71 wist van deze verslapping te profiteren door een doelpunt van Dave van Deursen. (5-1). Maar het slotakkoord was toch weer voor de gastheren , die in de laatste 3 minuten nog 2 keer raak schoten. Eerst maakte Martin La Cruz  zijn 4e en schoot Michael Jager in blessuretijd de 7-1 eindstand op het bord.

Een dikke nederlaag voor Wilco Wapenaar en zijn mannen, waar niets op af te dingen viel.

Voor M.S.V.'71 kwamen de volgende spelers in het veld :

Bart den Broeder, Joey Frerichs), Maarten Voois, Karim Attsou,Tom Leinweber (57 Ricardo de Jager),  Dylan Dijksman, Herman Jansson, Tony Vierhout, Dave van Deursen , Jeffrey Zwaard (45 Pirashanna Rajakumar ) Christian van der Pol (Rik Carli)

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71