M.S.V.'71 laat kans op punten liggen

Home > Voetbal > Selectie > Verslagen selectie > M.S.V.'71 laat kans op punten liggen

M.S.V.'71 laat kans op punten liggen

Dit item is verlopen op 10-08-2018.

In en tegen Naaldwijk heeft een vooral in de 1e helft goed spelend M.S.V.'71 de kans laten liggen om eindelijk weer eens 1 of meer punten bij te schrijven. Na een 1-1 ruststand ging de hekkensluiter uit Maassluis uiteindelijk toch weer onderuit.(2-1). Bij M.S.V.'71 speelde Mohammed Rasuli (foto) als centrale verdediger een prima partij.


Hoofdsponsor: SEGMENT


Op papier was thuisclub Naaldwijk natuurlijk huizenhoog favoriet tegen de rode lantaarndrager uit Maassluis. De heen wedstrijd had de ploeg van Chris Trailing destijds immers overtuigend met 1-4 gewonnen en het verschil in punten op de ranglijst bedroeg vooraf maar liefst 24. De thuisploeg dacht het karwei daarom zonder al teveel inspanning wel te zullen gaan klaren deze middag.

Maar dat viel toch erg tegen. De bezoekers speelden compact vanuit een gesloten verdediging en gokten op de counter. Een slap spelend Naaldwijk had hier duidelijk moeite mee. Centrale verdediger Michiel van der Berg zag geen kans om de bal achter de verdediging van M.S.V.'71 neer te leggen omdat daar gewoonweg geen ruimte lag.

De gasten uit Maassluis werd in de openingsfase via 2 snelle counters wel gevaarlijk maar het schot van Matthijs Jansen werd gestopt door Jeffrey Wubben en de aanval van Rik Carli en Dave van Deursen werd afgevlagd voor buitenspel.

Na een kwartier kwam de thuisploeg wat gelukkig op voorsprong toen een niet gevaarlijk afstandschot door Jeremy van Loenen heel ongelukkig van richting werd veranderd waardoor Bart den Broeder kansloos was. (1-0).

Na die snelle voorsprong liet Naaldwijk de teugels nog wat verder vieren. Maar dat was vragen om moeilijkheden en die kwamen er ook voor de mannen van Treling. Het is dat het vizier van M.S.V.'71 niet op scherp stond anders had Naaldwijk bij de rust al tegen een 4-1 achterstand aangekeken. De beste kans was voor Jeremy van Loenen op aangeven van Jack van der Vlugt, maar hij verzuimde de trekker over te halen. Even daarvoor had Jack van der Vlugt bij de 1e paal pech dat zijn inzet net over ging. En Judrick Martin treuzelde net iets te lang om doeltreffend te kunnen zijn. Dat was Jack van der Vlugt op slag van rust wel toen hij een verre pass van Mohammed Rasuli beheerst de verre hoek instuurde (1-1).

De gelijke stand leek van erg korte duur toen de handige Rashidi Gilkes de achterlijn haalde en de bal panklaar legde voor de inkomende Danny Niel. Maar Bart den Broeder wist met een prima redding de gelijke stand voor zijn club te behouden.

Na de pauze speelde Naaldwijk met wat meer inzet. Invaller Laurens Bouritius liet onmiddellijk zijn tanden zien en ging er veel te fors in tegen Jack van der Vlugt. Even later moest ook Jeremy van Loenen het ontgelden. Hij werd geraakt met een elleboog en moest later het veld met hoofdpijn verlaten.

M.S.V.'71 kwam nu veel minder aan voetballen toe en kwam nog maar weinig dreigend voor het doel van Jeffrey Wubben. Naaldwijk had wel een groot veldoverwicht maar wist ook nauwelijks gevaar te stichten. Jordy van Calsteren had een goede kans om zijn ploeg op voorsprong te zetten maar treuzelde veel te lang. Rechtsachter Sebastiaan van den Berg was nog de gevaarlijkste man aan Naaldwijk zijde. Eerst met een vrije trap pal na rust, die uitstekend werd gestopt door Bart den Broeder.

In de 67e minuut   herhaalde dat scenario zich nogmaals. Maar deze keer was van den Berg in de rebound wel succesvol. (2-1).

Vijf minuten voor tijd leek M.S.V.'71 nog een grote kans te krijgen om alsnog een gelijkspel uit het vuur te slepen toen een van de Naaldwijk verdedigers binnen de zestien hands maakte. Maar de matig scheidsrechter Moussaoui deed of zijn neus bloedde en weigerde de bal op de stip te leggen.


De stand veranderde verder niet meer tot grote teleurstelling van het hardwerkende M.S.V.'71 dat deze middag zeker meer had verdiend.

Het elftal van M.S.V.'71 zag er als volgt uit :
Bart den Broeder, Joey Frerichs, Mohammed Rasuli,  Jeremy van Loenen (71 Rick de Jonge), Ben Wesselius,   Rik Carli (70 Tom Vreugdenhil), Matthijs Jansen, Sven Schipper, Judrick Martis (80 Dennis Veldkamp), Dave van Deursen, Jack van der Vlugt  

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71