M.S.V.'71 laat kans op volle winst in slotduel liggen

Home > Voetbal > Selectie > Verslagen selectie > M.S.V.'71 laat kans op volle winst in slotduel liggen

M.S.V.'71 laat kans op volle winst in slotduel liggen

Dit item is verlopen op 10-08-2018.

Het al lang gedegradeerde M.S.V.'71 wilde het seizoen goed afsluiten en in elk geval een of meer punten overhouden aan het duel met GDA.  Het werd uiteindelijk 5-5 en daar mochten de bezoekers uit Loosduinen nog het meest tevreden mee zijn.


Hoofdsponsor: SEGMENT


Het bezoekende GDA was voor M.S.V.'71 de ideale tegenstander om in het slotduel een of meer punten tegen te pakken. De ploeg uit Loosduinen moet nacompetitie spelen om het verblijf in de 3e klasse te continueren. Blessures en kaarten vermijden was het parool deze middag voor GDA.

Het was dan ook niet zo gek dat thuisclub M.S.V.'71 al na 3 minuten brutaal de leiding nam deze middag. Judrick Martis strandde eerst nog op doelman  Isik Cengizkha, maar in 2e instantie schoot hij zijn ploeg toch op voorsprong. (1-0).

Twee tellen later had diezelfde Martis de 2-0 op zijn schoen, maar deze keer won  Isik Cengizkha.

Lang heeft M.S.V.'71 niet van de voorsprong kunnen genieten. Want na 8 minuten stond het al weer gelijk door een eigen doelpunt van aanvoerder Joey Frerichs, nadat doelman Bart den Broeder er niet goed uitzag. En even later ging M.S.V.'71 hopeloos in de fout bij de opbouw van achteruit. Voor de bezoekers was het daarna een koud kunstje om deze fout af te straffen.(1-2).

Maar de thuisclub wenste zich deze middag niet neer te leggen bij een nieuwe nederlaag en ging driftig op zoek naar de gelijkmaker. Maar Judrick Martis strandde op doelman  Isik Cengizkha en de kopbal van Ben Wesselius ging net naast.

Wat dat betreft was GDA effectiever. Want na een klein half uur gingen de gastheren in de opbouw opnieuw hopeloos in de fout. En dat betekende 1-3. Vlak voor de pauze bood Ben Wesselius een niet te missen kans aan Judrick Martis, maar Isik Cengizkha wenst niet mee te werken aan het Maassluise feestje.

Onmiddellijk na de pauze verzuimde Lesley Kloor zijn ploeg definitief in veilige haven te schieten, maar zijn niet te missen kans ging toch naast. Nog geen minuut later liet Dave van Deursen aan de andere kant zien hoe je met een kans om moet gaan. De Maassluise spits bleef rustig en schoof de bal heel beheerst binnen. (2-3).

Maar binnen de minuut wisten de bezoekers via Bind Ahmed de marge weer tot 2 te vergroten.

Maar M.S.V.'71 wenste zich deze keer niet neer te leggen bij een nederlaag. De ploeg van Carli /Kolmus wilde het seizoen perse afsluiten met een goed resultaat. Een prachtige 1-2 tussen Dave van Deursen en Rick de Jonge werd door laatstgenoemde fantastisch in de kruising gekegeld (3-4).

Judrick Martis schiet voor de 2e keer deze middag raak

 

Met nog een half uur op de klok kwam Karim Attsou in het veld voor  Emad Bouzalmad. De van oorsprong centrale verdediger ging in de spits spelen om te proberen de achterstand alsnog weg te werken. En dat lukte al heel snel. Want Attsou stond amper 1 minuut  binnen de lijnen of het was al raak. Dennis Veldkamp was de aangever en Karim Attsou schoot in 2 keer raak (4-4).

Karim Attsou schiet de gelijkmaker (4-4) tegen de touwen.

 

Er leek nog meer in te zitten voor de dit jaar gekwelde thuisploeg. Maar de inzet van Rick de Jonge strandde op de paal en Dave van Deursen schoot net naast.

En zoals zo vaak dit seizoen leek M.S.V.'71 opnieuw aan het kortste eind te gaan trekken toen  Lesley Kloortien minuten voor tijd zijn 2e van de middag achter Bart den Broeder schoot (4-5).

Maar M.S.V.'71 toonde veerkracht en wilde deze middag echt niet verliezen. De thuisclub kreeg loon naar werken. Want 5 minuten voor tijd nam Dennis Veldkamp de bal geweldig mee, behield het overzicht en bediende Judrick Martis op maat die beheerst de ploegen weer op gelijke hoogte schoot (5-5).

Vlak voor tijd leek M.S.V.'71 de volle winst nog te gaan pakken toen Dave van Deursen zich in de zestien knap vrijmaakte. Maar scheidsrechter Achterberg had als enige een overtreding gezien en weerhield M.S.V.'71 van zijn 2e overwinning dit seizoen.

Het elftal van M.S.V.'71 zag er als volgt uit :
Bart den Broeder (80 Marnix Louter, Sven Schipper, Joey Frerichs, Matthijs Jansen ,Tom Leinweber (32 Ricardo de Jager), Ben Wesselius, Rick de Jonge, Dennis Veldkamp, Dave van Deursen, Emad Bouzalmad (62 Karim Attsou), Judrick Martis

Aad Cordia maakte foto's van deze wedstrijd. Deze zijn te zien en te downloaden via bijgaande link https://1drv.ms/f/s!AmQXBuF0a9bLpzLfzZG5X-ut4hIn

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71