M.S.V.'71 maakt het Lyra slechts één helft moeilijk

Home > Voetbal > Selectie > Verslagen selectie > M.S.V.'71 maakt het Lyra slechts één helft moeilijk

M.S.V.'71 maakt het Lyra slechts één helft moeilijk

Dit item is verlopen op 10-08-2018.

Hekkensluiter M.S.V.'71 heeft het Lyra, dat in de top van het klassement staat , een helft lastig kunnen maken. De ruststand was 2-2. Na de pauze stelden de Westlanders orde op zaken en liepen uit naar 5-2. De 2 doelpunten van M.S.V.'71 werden gemaakt door Jack van der Vlugt.


Hoofdsponsor : SEGMENT


De wedstrijd tegen Lyra stond op het programma. In de heenwedstrijd tegen Lyra werd er destijds maar net verloren.  De stand die aan het einde op het scorebord stond was 1-2. Met de gedachte aan deze wedstrijd in het hoofd was er misschien wel wat mogelijk voor M.S.V.'71.
 

M.S.V.'71 begon goed aan de wedstrijd en liet zien wat het waard was. In de 11de minuut kwam M.S.V.'71 zowaar op voorsprong door geschutter in de defensie van Lyra, Jack van der Vlugt bedankte hiervoor en ging alleen af op de keeper en faalde niet. 0-1

In de 17de minuut werd de defensie van M.S.V.'71 aan flarden gespeeld en trok Emad Bouzalmad aan de handrem en veroorzaakte een penalty die feilloos werd binnengeschoten. 1-1
 

M.S.V.'71 speelde erg gecontroleerd waardoor Lyra veel moeite had om door de Maassluize defensie te breken. In de 27ste minuut kregen de maassluizers toch de deksel op de neus. Uit een standaardsituatie werd de bal binnen geslingerd en werd na de stuiter binnengekopt. 2-1.
 

De vele supporters langs de lijn dachten nu dat het verzet van M.S.V.'71 gebroken was. Dit was echter niet het geval want een minuut later lag de 2-2 er in. Uit een voorzet van Sven Schipper die de keeper makkelijk pakte leek er niks aan de hand te zijn. Maar de keeper liet de bal uit zijn handen slippen en daar was de dekselse Jack van der Vlugt weer om de bal binnen te tikken. 2-2
 

In de 29ste minuut liet Emad Bouzalmad zich vervangen door Ricardo de Jager die na een paar maanden blessureleed  zijn opwachting weer mocht maken.

De rust werd bereikt met een 2-2 stand. Dit was en is iets waar M.S.V.'71 trots op kan zijn.

In de tweede helft was Lyra oppermachtig en liet de Westlandse ploeg zich van zijn beste kant zien. De score liep uiteindelijk op naar 5-2 voor Lyra.

Ondanks de teleurstellende uitslag kan M.S.V.'71 toch over bepaalde dingen erg tevreden zijn. Dit moet ook een voorbode zijn naar betere resultaten. Volgende week wacht de thuiswedstrijd tegen Verburch. Nieuwe wedstrijd, nieuwe kansen.

Tom Vreugdenhil startte op de linksback positie omdat Tom Leinweber zich van zijn slechtste kant liet zien om te laat te komen voor de wedstrijdbespreking.


Uitkomend voor M.S.V.'71 vandaag:

Bart den Broeder, Tom Vreugdenhil(Tom Leinweber), Mohammed Rasuli, Jeremy van Loenen, Sven Schipper, Jack v/d Vlugt, Rick de Jonge, Emad Bouzalmad (Ricardo de Jager), Joey Freyrichs(Dennis Veldkamp), Dave van Deursen, Judrick Martis

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71