M.S.V.'71 met 10 man ten onder tegen Quick Steps

Home > Voetbal > Selectie > Verslagen selectie > M.S.V.'71 met 10 man ten onder tegen Quick Steps

M.S.V.'71 met 10 man ten onder tegen Quick Steps

Dit item is verlopen op 10-08-2018.

M.S.V.'71 verloor afgelopen dinsdag in eigen huis de avondwedstrijd tegen Quick Steps. Het werd 2-3 voor de bezoekers. De thuisploeg eindigde de wedstrijd met 10 man omdat aanvoerder Joey Frerichs (foto midden) wegens protesteren met rood (2 keer geel) van het veld werd gestuurd.


Hoofdsponsor: SEGMENT


In deze competitie smaakte M.S.V.'71 pas één keer het zoet van een overwinning. Dat was in Den Haag tegen Quick Steps. Het werd toen 0-1 door een doelpunt van Jack van der Vlugt.

Ook deze keer zag het er een tijdje naar uit dat M.S.V.'71 opnieuw zou gaan stunten en op weg was naar de 2e overwinning van het seizoen. De bezoekers hadden in het eerste bedrijf weliswaar een veldoverwicht en de betere kansen, maar het was de thuisploeg die in de 18e minuut brutaalweg de leiding nam door een doelpunt van Dave van Deursen.(1-0).

En het zag ernaar uit dat dit ook de ruststand zou gaan worden. Want de 1-0 score bleef tot 4 minuten voor de pauze op de klok. Toen kwamen de gasten op gelijke hoogte door een eigen doelpunt van de jarige Mohammed Rasuli. (1-1). En de gasten uit Den Haag gingen zelfs nog met een voorsprong rusten want nog geen minuut na de gelijkmaker schoot Ricardo van Gorsel de 1-2 ruststand op het bord.

Dave van Deursen heeft zijn ploeg zojuist op voorsprong geschoten

Na de pauze speelde bij M.S.V.'71 Dennis Veldkamp voor Rick de Jonge. Ook nu hadden de bezoekers een veldoverwicht en de meeste kansen, maar Bart den Broeder hield zijn ploeg met een paar prima reddingen in de race.

Met nog een half uur te spelen moest M.S.V.'71 met 10 man verder. Een verdediger van Quick Steps kreeg de bal tegen de hand. Scheidsrechter Hulters vond het geen handsbal en daar was Joey Frerichs het niet mee eens. "Dat was toch zeker hands scheidsrechter? " was het nette protest van de M.S.V.'71 aanvoerder. Bij de leidsman viel deze opmerking toch verkeerd en trok een gele kaart. Frerichs zei daarop "Wat een slechte scheidsrechters heb je toch tegenwoordig" en maakte een wegwerpgebaar. De man in het zwart pikte dit niet en trok opnieuw geel, waardoor Frerichs kon gaan douchen. Tamelijk overdreven om iemand (een aanvoerder nota bene) hiervoor met rood weg te sturen in een sportief duel waarin dit helemaal niet paste.

Toen Quick Steps 10 minuten voor tijd door Ricardo van Gorsel op 1-3 kwam leek de wedstrijd beslist. Maar toch bracht M.S.V.'71 de spanning nog even terug toen Jack van der Vlugt een mooie steekbal van Dave van Deursen op waarde wist te schatten en alsnog de aansluitingstreffer wist te maken (2-3).

De 3-3 hing ook nog even in de lucht maar doelman Jeffrey Plugge wist de inzet van Matthijs Jansen vlak voor tijd nog te pareren. Daardoor kon Quick Steps de 3 punten mee naar den Haag nemen en speelde zich door deze overwinning definitief velig.

Het elftal van M.S.V.'71 zag er als volgt uit :
Bart den Broeder, Sven Schipper, Mohammed Rasuli, Karim Attsou, Nick van Deursen (80 Tom Leinweber), Joey Frerichs, Matthijs Jansen, Rick de Jonge (45 Dennis Veldkamp),  Jack van der Vlugt,  Dave van Deursen, Emre Sarilar (80 Emad Bouzalmad)

Aad Cordia maakte foto's van deze wedstrijd. Deze zijn te zien en te downloaden via bijgaande link https://1drv.ms/f/s!Ao-BphXObcHDsjstOw6ZcybY0X_i

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71