M.S.V.'71 met lege handen terug uit Wateringen

Home > Voetbal > Selectie > Verslagen selectie > M.S.V.'71 met lege handen terug uit Wateringen

M.S.V.'71 met lege handen terug uit Wateringen

Dit item is verlopen op 10-08-2018.

Een hard werkend  M.S.V.'71 keerde met lege handen terug uit Wateringen. Thuisploeg KMD won vrij eenvoudig met 3-0. Bij de bezoekers was Dave van Deursen (foto) na een langdurige blessure weer van de partij en speelde een goede wedstrijd.


Hoofdsponsor : SEGMENT
 

Bij M.S.V.'71 was de vraag vooraf of men het verdienstelijke gelijke spel van 2 weken geleden tegen Ariston'80 vandaag een vervolg zou kunnen geven. Een puntje meenemen uit Wateringen zou een goede prestatie zijn voor de ploeg van Tim Kolmus en Ron Carli.

De Maassluise trainers hadden geleerd van het thuisduel tegen KMD toen hun elftal met 0-7 werd afgedroogd. Jesse de Waard en Jules Maring waren toen een plaaggeest voor de ploeg uit Maassluis. Kolmus en Carli hadden er nu voor gekozen om KMD in een 4-4-2 opstelling te bestrijden, waarbij Jeremy van Loenen de taak had om de gevaarlijke de Waard te neutraliseren. En Sven Schipper was belast met de bewaking van Jules Maring.

Op die manier zou worden geprobeerd om zolang mogelijk de 0 vast te houden en via counters aan de andere kant gevaarlijk te worden.

Maar zoals zo vaak dit seizoen kon het strijdplan binnen de minuut al de prullenbak in. Een snelle ingooi op Dylan Groen vormde de aanleiding van de Wateringse openingsgoal. Groen zag vervolgens Jesse de Waard helemaal vrijstaan, die geen moeite had om de1-0 aan te tekenen.

De snelle achterstand betekende een morele dreun voor de toch al kwetsbare formatie uit Maassluis, bij wie de grote thuisnederlaag nog vers in het geheugen lag.

Maar de bezoekers toonden veerkracht en legden zich niet bij voorbaat bij een nederlaag neer. Jesse de Waard had het na zijn openings doelpunt moeilijk tegen Jeremy van Loenen. En ook Jules Maring werd goed beteugeld door Sven Schipper.

Na een half uur moest Rick de Jonge geblesseerd het veld verlaten. Hij werd vervangen door Matthijs Jansen. De invaller (die op de bank moest beginnen omdat hij te laat was) nam de bewaking van Jesse de Waard over van Jeremy van Loenen, die de opengevallen positie van Rick de Jonge innam. Ook bij Jansen kreeg de Waard geen poot aan de grond.


Veel uit gespeelde kansen leverde het overwicht van de thuisploeg dan ook niet op. M.S.V.'71 kwam niet verder dan een paar spelde prikken waarbij steeds de goed spelende Dave van Deursen betrokken was.

Vijf minuten voor de pauze wist KMD de voorsprong toch te verdubbelen. Een hoekschop van Jesse de Waard werd door Dylan Arbouw verlengd. De bal werd door een M.S.V.'71 nog wel uit het doel gewerkt, maar volgens de goedleidende scheidsrechter Prins had de bal de doellijn gepasseerd.

Vrij snel na de pauze kwam de thuisclub via een strafschop door Dylan Arbouw op 3-0. Scheidsrechter Prins toonde geen genade bij de handsbal van Mohammed Rasuli en legde de bal op de stip.

Toen Rik Carli met nog een half uur op de klok zijn 2e gele kaart kreeg en kon gaan douchen dreigde voor M.S.V.'71 opnieuw een groot pak slaag. Maar dat gebeurde toch niet. Enerzijds omdat KMD een tandje terugschakelde, maar ook omdat de bezoekers zich tot het einde toe met hand en tand bleven verzetten. Gescoord werd er niet meer in Wateringen waardoor KMD verdiend de 3 punten in eigen huis hield.

Voor M.S.V.'71 kwamen de volgende spelers in het veld:

Bart den Broeder, Sven Schipper, Rik Carli, Mohammed Rasuli, Tom Leinweber,Jack v/d Vlugt , Rick de Jonge (29 Matthijs Jansen) , Jeremy van Loenen, Joey Frerichs, Emad Bouzalmad, Dave van Deursen

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71