M.S.V.'71 moet zaterdag a.s. winnen in strijd om promotie

Home > Voetbal > Selectie > Verslagen selectie > M.S.V.'71 moet zaterdag a.s. winnen in strijd om promotie

M.S.V.'71 moet zaterdag a.s. winnen in strijd om promotie

Dit item is verlopen op 04-06-2017.

De nacompetitie wedstrijd tussen Loosduinen en vv Madestein  eindigde op het terrein van Loosduinen afgelopen zaterdag in een 3-2 zege voor de thuisclub. Door dit resultaat moet M.S.V.'71 zaterdag a.s. in eigen huis winnen tegen Loosduinen om promotie naar de 3e klasse af te dwingen.

Onder het toeziend ook van M.S.V.'71 trainer Wilco Wapenaar, zijn assistent Jan Poulus en de 1e elftalspelers Christian van der Pol, Karim Attsou en Mohammed Rasuli pakte Loosduinen in blessuretijd de volle winst.

Op een bloedheet sportpark in Den Haag nam underdog VV Madestein brutaalweg de leiding via een gemakkelijk verkregen strafschop. Terwijl Loosduinen naarstig op zoek was naar de gelijkmaker counterde de bezoekers onverwacht naar 0-2.

Via een opnieuw gemakkelijk gegeven strafschop maakte Loosduinen nog voor de pauze de aansluitingstreffer en zag kansen op meer. Nadat de gelijkmaker een feit was ging de thuisclub op zoek naar de overwinning. Lang hield de kleine doelman van vv Madestein zijn ploeg in de race, maar in blessuretijd moest hij uiteindelijk capituleren.

Door dit resultaat is vv Madestein met 2 punten uitgeschakeld.  Zaterdag a.s. 3 juni speelt M.S.V.'71 thuis tegen Loosduinen de laatste wedstrijd in deze nacompetitie poule. De Hagenaars hebben aan een gelijkspel genoeg om zich te handhaven in de 3e klasse. Als M.S.V.'71 wint, dan is de ploeg van Wapenaar zeker van promotie naar de 3e klasse. Want in dat geval heeft M.S.V.'71 4 punten behaald en Loosduinen 3. Doelsaldo en eerder genomen strafschoppen zijn dan verder niet meer van belang.

De wedstrijd zaterdag begint om 14:30 uur.

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71