M.S.V.’71 ook te sterk voor Victoria'04-ZO

Home > Voetbal > Selectie > Verslagen selectie > M.S.V.’71 ook te sterk voor Victoria'04-ZO

M.S.V.’71 ook te sterk voor Victoria'04-ZO

Dit item is verlopen op 10-08-2018.

Ook de 3e oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen sloot M.S.V.'71 met winst af. In Vlaardingen werd de zondagtak van Victoria'04 met 2-3 verslagen. 

Hoofdsponsor : SEGMENT

De wedstrijd in Vlaardingen maakt onderdeel uit van een toernooi met 4 ploegen. Victoria,04-Za, Victoria'04-ZO, HOVDJSCR en M.S.V.'71. Afgelopen dinsdag speelden HOVDJSCR en Victoria'04-ZA tegen elkaar en kruiste M.S.V.'71 de degens met de zondagtak van Victoria'04.

Vanaf het allereerste begin was M.S.V.'71 de bovenliggende partij tegen de thuisclub,die in  Roland Jansen en Stefan Voogt twee oud MSVers in de gelederen had. De formatie van Wapenaar was heer en meester. Victoria'04 liep constant achter de feiten aan en werd van het kastje naar de muur gestuurd. Het is dat de bezoekers slordig waren in de afwerking anders had er in de pauze een grote score op het bord gestaan.

Nu bleef de teller steken op 1-2. Bij M.S.V.'71 waren Azzedine Akachar en Brahim el Bousikhani succesvol. Een blunder van de bijna werkloze doelman Bart den Broeder zorgde voor de tegentreffer.

Na de pauze kwamen bij M.S.V.'71 Jochem Sey, Rik Carli, Judrick Martis en Christian van der Pol in het veld voor Bart den Broeder, Joey Frerichs, Azzedine Akachar en Brahim el Bousikhani. De klok had amper 2 rondjes afgelegd of de 1-3 stond al op het bord. Het was invaller  Judrick Martis, die een voorzet van Mohammed Rasuli met het hoofd afrondde.

De 2e helft was verder veel meer in evenwicht dan in het eerste bedrijf. Dat kwam enerzijds omdat de thuisclub nu veel feller was in de duels en anderzijds omdat M.S.V.'71 steeds slordiger ging spelen. Het moest zelfs een 2e tegentreffer toestaan. Ook hier zag de M.S.V.'71 doelman er niet heel goed uit (2-3).

Even leek het erop dat M.S.V.'71 nog uitliep naar 2-4, maar het doelpunt van Said Ait Rian werd op aanraden van de grensrechter afgekeurd.

Zaterdag a.s. neemt M.S.V.'71 het op tegen de zaterdag tak van Victoria'04, dat uitkomt in de 4e klasse.  Aanvang 14:30 uur.  HOVDJSCR speelt dan tegen Zondag 3e klasser Victoria'04. Aanvang 17:00 uur.
 

Het elftal van M.S.V.'71 zag er als volgt uit :
Bart den Broeder (45 Jochem Sey), Jack van der Vlugt, Karim Attsou, Joey Frerichs (45 Rik Carli), Mohammed Rasuli, Mathijs Jansen, Dave van Deursen, Jeremy van Loenen (52 Rik de Jonge), Azzedine Akachar (45 Judrick Martis) , Brahim el Bousikhani (45 Christian van der Pol), Said Ait Rian

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71