M.S.V.'71 pakt opnieuw 3 punten

Home > Voetbal > Selectie > Verslagen selectie > M.S.V.'71 pakt opnieuw 3 punten

M.S.V.'71 pakt opnieuw 3 punten

Dit item is verlopen op 10-08-2015.

Evenals vorige week nam M.S.V.'71 ook nu de punten uit Den Haag mee naar huis. Deze keer bleef PGS/Vogel met lege handen achter. Het werd 1-2. Bij de gasten uit Maassluis was Zakaria Mahamud(foto) ook nu weer trefzeker. 

 

Hoofdsponsor :Planning.nl

 

M.S.V.'71 trainer Wilco Wapenaar keek na afloop tevreden terug op deze lastige uitwedstrijd. "Op de eerste plaats ben ik natuurlijk blij met de 3 punten. Maar ook de manier waarop we vanmiddag gespeeld hebben stemt mij tevreden.  Vooral de eerste helft was erg goed van onze kant. Zeker bij balbezit. Daar kunnen we wat mee. Verder gaven we amper kansen weg. De tegengoal was 100% buitenspel. Dat is al de 3e keer dit seizoen dat we gedupeerd worden door beslissingen van de scheidsrechter. In de vorige wedstrijden werden 3 zuivere goals van ons afgekeurd. En dan nu deze tegengoal".

Wapenaar doelde op de gelijkmaker van PGS/Vogel, die 3 minuten voor de pauze viel. Een afgeslagen aanval werd opnieuw hoog de zestien ingebracht. De bal werd doorgekopt naar de lange Mario van Duinen,die in buitenspel positie vervolgens raak kopte. Grensrechter Edwin Klok vlagde voor buitenspel en hield zijn vlag lange tijd omhoog. Maar scheidsrechter  Wessel honoreerde het vlagsignaal niet en keurde de treffer toch goed. Zijn uitleg was dat de doorkopbal nog door een M.S.V.'71 verdediger was aangeraakt, waardoor het buitenspel werd opgeheven.


Zoals gezegd kwam de thuisploeg hiermee op gelijke hoogte. Want eerder had M.S.V.'71 in de 17e minuut de score geopend toen Zakaria Mahamud een slim door Kees Starmans genomen ingestudeerde vrije trap beheerst binnenschoot. Opslag van rust was M.S.V.'71 opnieuw succesvol uit een vrije trap. Deze keer schoot Bojan Stefanov de bal snoeihard en loepzuiver in de bovenhoek. (1-2).


In de 2e helft gingen de gastheren fanatiek op zoek naar de gelijkmaker. Met veel fysieke kracht  werd geprobeerd M.S.V.'71 uit zijn evenwicht te brengen. Wapenaar zag dat zijn ploeg het moeilijk kreeg. Er sloop angst in het elftal van de bezoekers. Dat kwam ook omdat de scheidsrechter teveel toeliet. 


In de 65e minuut sloeg de vlam in de pan toen de razendsnelle Zakaria Mahamud door Steven Wapenaar op pad was gestuurd om de 3-1 aan te gaan tekenen. Linksachter van Gorsselen wist dit te verhinderen door middel van een overtreding. Dat kostte hem zijn 2e gele kaart en kon  gaan douchen. Volgens heel PGS/Vogel was de kaart onterecht omdat van Gorsselen de bal speelde. Patrick Pronk maakte dat de scheidsrechter in woord en gebaar duidelijk. Hierbij raakte hij de scheidsrechter aan. Reden genoeg voor de man in het zwart om ook Pronk met rood van het veld te sturen. Toen waren de rapen natuurlijk helemaal gaar. Om de gemoederen te laten bedaren laste scheidsrechter Wessel een afkoelingsperiode in. Na 10 minuten werd de wedstrijd hervat met 9 tegen 11.


Met nog 35minuten op de klok en een numerieke meerderheid op het veld lag een grotere overwinning voor de ploeg uit Maassluis in het verschiet. Maar M.S.V.'71 slaagde niet in deze missie. De bezoekers verzuimden om de wedstrijd definitief in het slot te gooien door 3 keer een grote mogelijkheid onbenut te laten. In de slotfase sloop er zelfs nog enige angst in de equipe van Wapenaar. Zeker toen verdediger Danny van Rijn met een (waarschijnlijk) zware enkelblessure naar de kant moest. Maar  M.S.V.'71 haalde uiteindelijk zonder verdere kleerscheuren het einde en mocht 3 punten bijschrijven. En dat was meer dan terecht.Voor M.S.V.'71 kwamen de volgende spelers in het veld :
Geert Dobbe, Danny van Rijn (79 Adiel Amakran), Maarten Voois, Herman Janson, Nick van Deursen, Bojan Stefanov, Assad Mohunlol, Steven Wapenaar, Zakaria Mahamud, Bas Lankwarden , Kees Starmans (60 Kenan Muminovic)

  

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71