M.S.V.’71 ronde verder in Westland Cup

Home > Voetbal > Selectie > Verslagen selectie > M.S.V.’71 ronde verder in Westland Cup

M.S.V.’71 ronde verder in Westland Cup

Dit item is verlopen op 01-08-2013.
Bryan Vermeulen kleiner.JPG

Door een 5-3 overwinning op de zaterdagtak van Verburch is M.S.V.’71 er in geslaagd om de volgende ronde van de Flynth Westland Cup te bereiken. Bryan  Vermeulen (foto) nam een van de 5 treffers voor zijn rekening. Het was zijn eerste doelpunt bij het 1e elftal van M.S.V.’71.

Door de vele blessures en afwezigheid vanwege werk trad M.S.V.’71 op het kunstgrasveld van VV Naaldwijk deze avond aan met veel invallers. Zo maakte Joey Frerichs (4e elftal) zijn debuut en mocht ook  teamgenoot Jeffrey Zwaard weer opdraven.

 

Door het ontbreken van een aantal vaste krachten in de verdediging rammelde het in het begin nogal achterin bij onze zwart witte brigade. Het was dan ook niet zo gek dat 4e klasser Verburch na 10 minuten brutaal een voorsprong kon nemen. Aan dit doelpunt ging wel een (niet bestrafte) overtreding op Herman Jansen vooraf. Via een fraaie stift kwam M.S.V.’71 via David Renes na 20 minuten op gelijke hoogte.    

 

Ondanks de gelijkmaker was het spel van de Maassluizers in de eerste helft niet goed. In plaats van te combineren werd te snel de lange bal gehanteerd en was de ploeg niet alert in de omschakeling. Daardoor kon het gebeuren dat Verburch na een half uur opnieuw op voorsprong kwam. Twee minuten later maakte Bryan Vermeulen op aangeven van Emre Bilek zijn eerste treffer voor de hoofdmacht van M.S.V.’71 en bepaalde de ruststand op 2-2.

 

Na de pauze speelde M.S.V.’71 een stuk beter.  Aan de hand van Kees Starmans die duidelijk op de weg terug is, liep M.S.V.’71 door 2 doelpunten van Michael Rijgersberg uit naar 4-2. Vooral de eerste treffer van Rijgersberg was fraai. De bal verdween snoeihard in de kruising. Een kwartier voor tijd liet M.S.V.’71 verdedigend toch weer een steek vallen waardoor Verburch de aansluitingstreffer kon maken en hoop mocht houden op de volgende ronde. Dat gebeurde niet. M.S.V.’71 liep in de slotfase via Michael van Dijk zelfs nog verder uit naar 5-3.

 

Al met al een nuttige wedstrijd waarbij duidelijk werd dat ondanks de vele afwezigen M.S.V.’71 toch wilde en kon voetballen.

 

M.S.V.’71 treft in de volgende ronde 2e klasser Lyra uit de Lier. Deze wedstrijd vindt plaats op woensdag 1 mei om 20:30 uur op het terrein van VV Naaldwijk.

 

Voor M.S.V.’71 kwamen de volgende spelers in het veld:

Geert Dobbe, Wesley Thonhauser (60e. Joey Frerichs), Herman Janson, Pim van Hal, Loek Voortman, Emre Bilek (46e. Jeffrey Zwaard), Michael van Dijk, Bryan Vermeulen, David Renes (46e. Bas Lankwarden), Michael Rijgersberg en Kees Starmans.

 

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71