M.S.V.’71 schiet met scherp tegen Celeritas

Home > Voetbal > Selectie > Verslagen selectie > M.S.V.’71 schiet met scherp tegen Celeritas

M.S.V.’71 schiet met scherp tegen Celeritas

Dit item is verlopen op 01-08-2010.
Martin de Heer.jpg

In Rijswijk schoot M.S.V.’71 er op paaszaterdag lustig op los tegen Celeritas. De arme thuisploeg werd van het kastje naar de muur gestuurd en moest maar liefst 14 tegentreffers incasseren. Op de valreep redden zij de spreekwoordelijke eer. Bij M.S.V.’71 schoot Ronald Bolijn 5 maal raak en was Martin de Heer (foto) 3 keer succesvol.

Vooraf was zeker dat M.S.V.’71 deze wedstrijd zou gaan winnen. Alleen met hoeveel was de vraag die vooraf werd gesteld. In het thuisduel had de ploeg van Eric Tanis destijds een wanprestatie geleverd door tegen 10 man met slechts 4-1 te winnen. “Dat moet vandaag beter” zal de Maassluise trainer zijn pupillen ongetwijfeld hebben voorgehouden.  En de mannen hebben geluisterd.

De bal ging in een behoorlijk tempo goed rond bij de Maassluizers. Celeritas (dat in de competitie alles toe nu toe heeft verloren en op -4 punten staat) hapte al vroeg naar adem. Ronald Bolijn was als eerste succesvol namens M.S.V.’71. Hij krulde een vrije trap in de benedenhoek. (0-1).

Nadat de bezoekers een aantal dotten van kansen hadden gemist schoot Martin de Heer na een kwartier wel raak. (0-2). Daarna was het weer de beurt aan Ronald Bolijn via een directe vrije trap. (0-3). M.S.V.’71 bleef geconcentreerd en positioneel goed voetballen. Dat resulteerde voor de pauze in nog 4 treffers. Ronald Bolijn (een zuivere hattrick) , Kees Starmans en Martin de Heer met een heerlijk stiffie waren de schutters. (0-7).

 

Na de pauze stond er bij de gastheren een andere doelman onder de lat. Maar dat hielp ook al niet. Binnen 5 minuten had Ronald Bolijn ook deze invaller verschalkt. (0-8). Daarna ging het erg snel en liepen de bezoekers binnen 4 minuten soepel uit naar de dubbele cijfers via Kees Starmans (0-9), Simon James (0-10) en Marc van Haaren (0-11). en Marc van Haaren.

 

Het verhaal wordt eentonig, want er was maar een ploeg die voetbalde. In de stromende regen bepaalde in het laatste kwartier van de wedstrijd Martin de Heer, Danny de zwart en Ronald Bolijn de 0-14 eindstand op het bord. Tenminste dat dacht iedereen. Maar Scottie James had kennelijk medelijden met die arme Rijswijkers. Want 3 minuten voor tijd maakte hij een slippertje waardoor Celeritas de eer kon redden. (1-14).    

 

Voor M.S.V.’71 kwamen de volgende spelers in het veld :
Rogier Duijvelshoff, Marc van Haaren, Scotty James, Patrck Schilperoord, Herman Janson (45 Simon James), Stefan Voogt (45 Danny de Zwart), Martin de Heer,  Faissal Oulad Larbi,  Kees Starmans, Ronald Bolijn, David Renes (53 Voortman)

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71