M.S.V.’71 start oefencampagne met winst tegen HWD

Home > Voetbal > Selectie > Verslagen selectie > M.S.V.’71 start oefencampagne met winst tegen HWD

M.S.V.’71 start oefencampagne met winst tegen HWD

Dit item is verlopen op 10-08-2018.

M.S.V.'71 opende het nieuwe seizoen met een oefenwedstrijd tegen de zaterdag tak van HWD. Het elftalvan Wilco Wapenaar won vrij eenvoudig met 6-3. Nieuwkomer Hamza el Azzouti (ex Excelsior'20) nam een van de 6 treffers voor zijn rekening.


Hoofdsponsor: SEGMENT


M.S.V.’71 beschikt dit seizoen over een zeer uitgebreide selectie. De bestaande groep, die promotie naar de 3e klasse afdwong, bleef nagenoeg intact. Daarnaast verwelkomde de ploeg uit de Steendijkpolder maar liefst 7 nieuwe spelers. Verder zijn ook Wesley Thonhauser en Loek Voortman weer beschikbaar.
 

Wilco Wapenaar had ervoor gekozen om deze middag 2 verschillende elftallen te laten spelen. Een voor de pauze en het andere elftal na de rust. In het elftal van de eerste helft kwamen de nieuwelingen (Hamza el Azzouti (Excelsior’20), Rik de Jonge (M.S.V.’71-4) en Judrick Martis (Wanica Star) in het veld. Ook Wesley Thonhauser en Loek Voortman waren voor de pauze van de partij. In die eerste helft ging het redelijk gelijk op. Het elftal van HWD , dat vorig jaar nog als JHR-1 (Za) uitkwam nam na een minuut of 5 een voorsprong. Door doelpunten van Said Ait Rian en Wesley Thonhauser kwam M.S.V.’71 binnen een half uur op voorsprong. Nadat de gasten gelijk hadden gemaakt, bracht Hamza el Azzouti zijn nieuwe club weer op voorsprong. In de slotminuut werd het alsnog een 3-3 ruststand.

In de eerste helft bestond het elftal van M.S.V.’71 uit de volgende spelers 
Bart den Broeder, Joey Frerichs, Karim Attsou, Rik Carli, Loek Voortman, Dave van Deursen, Hamza el Azzouti , Rick de Jonge, Tarik Fares (35 Judrick Martis), Wesley Thonhauser, Said Ait Rian.

Na de pauze kwamen er aan M.S.V.’71 zijde 11 verse krachten in het veld. Tegenstander HWD moest het met dezelfde spelers doen. Dat was te merken, want in die 2e helft liep de thuisclub door 3 geweldige doelpunten van Christian van der Pol (2 maal) en Judrick Martis) simpel uit naar 6-3. Bij M.S.V.’71 speelde na de pauze de 3 nieuwelingen , die van VDL overkwamen, te weten Abdel Kichouh, Jack van der Vlugt en Dave Lankou.

Het elftal na de pauze zag er als volgt uit :
Bart den Broeder, Jack van der Vlugt, Mohammed Rasuli, Christian van Eijk, Tom Leinweber, Jeremy van Loenen, Abdel Kichouh, Dave Lankau, Judrick Martis (60 Tarik Fares), Christian van der Pol, Jeffery Zwaard

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71