M.S.V.’71 te sterk voor Hermes DVS

Home > Voetbal > Selectie > Verslagen selectie > M.S.V.’71 te sterk voor Hermes DVS

M.S.V.’71 te sterk voor Hermes DVS

Dit item is verlopen op 01-08-2012.
Jorge Gomes5.JPG

M.S.V.’71 heeft afgelopen dinsdag in Schiedam de oefenwedstrijd tegen zondag 3e klasser Hermes DVS met ruime cijfers  (2-5) gewonnen. Jorge Gomes (foto), die maar één helft speelde nam 2 goals voor zijn rekening.

M.S.V.’71 begon erg matig aan het duel. De ploeg van Rene van Antwerpen grossierde in foutieve passes en leed veel balverlies. Positioneel stond het niet goed en het spel van de zwart witten was fantasieloos. De thuisploeg was niet veel beter. Toch kwam Hermes DVS na amper een kwartier op voorsprong. Met dank aan de scheidsrechter, die een tackle op de bal van Ricardo Bruce met een penalty bestrafte. (1-0).

 

De achterstand inspireerde de bezoekers vooralsnog niet tot grootsere daden. Na een half uur creëerde Hermes DVS hun enige echte kans van de 1e helft, maar de afronding was beneden de maat.  Met nog een klein kwartier op de klok in de 1e helft hervonden de gasten zich plotseling. Een prima aanval met Assad Mohunlol, Sebastiaan van Vreeswijk en Pascal van Wijnen werd door laatstgenoemde via het been van een tegenstander binnengewerkt.  (1-1). Twee tellen later rondde Ricardo Bruce een fraai aangesneden voorzet van Sander Broekhuizen fraaimet het hoofd  af (1-2).

 

Jorge Gomes die voor de competitie geschorst is en daarom de 1e helft niet speelde, maakte na de pauze alsnog zijn opwachting. En hoe !!. Binnen 2 minuten leverde hij met een schot van buiten de zestien de 1-3 af. Vanaf dat moment kwam Hermes DVS er niet meer aan te pas. Het elftal trainer Rene Wolterman die aan het eind van het seizoen vertrekt, had duidelijk moeite met het vroeg druk zetten van de gasten. M.S.V.’71 vond steeds beter de vrije man. Het Maassluise offensief werd echter nog niet in de stand tot uitdrukking gebracht omdat er slordig met de kansen werd omgesprongen.

 

Twintig minuten voor tijd leek de 1-4 er toch te komen toen een van de Hermes verdedigers de bal met de hand beroerde in de eigen zestien. Maar de scheidsrechter was de enige die dit niet had geconstateerd. Het mocht de Maassluise pret niet drukken. Want nog geen minuut later was het toch raak. Sander Broekhuizen was de aangever en Jorge Gomes mocht eenvoudig zijn zijn 2e van de avond binnenschieten (1-4).

 

Daarna  geloofde M.S.V.’71 het wel. De buit was binnen en de concentratie verslapte. Hermes profiteerde onmiddellijk en scoorde met een fraaie kopbal 2-4. Jan van Haaren behoedde zijn club met een goede redding even later voor de 3-4. Die leek er toch te komen na uiterst knullig balverlies in de Maassluise defensie. Maar Hermes pakte het cadeautje niet uit. Sebastiaan van Vreeswijk zorgde met de mooiste treffer van de avond (fenomenaal afstandschot) voor een mooi slotakkoord (2-5.

 

Voor M.S.V.’71 kwamen de volgende spelers in het veld :

Dinand Ramdhan (45 Jan van Haaren), Michael Rijgersberg ((45 Mitchel Zeebrechts),    Stefan Voogtt, Ricardo Bruce (55 Carlos Gomes) , Edison Dacosta (60 Michael Rijgersberg). , Sebastiaan van Vreeslijk, Pascal van Wijnen, Serkan Yilmaz, Sander Broekhuizen,Assad Mohunlol, Faissal Oulad Larbi (45 Jorge Gomes)  

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71