M.S.V.’71 veel effectiever dan WFB

Home > Voetbal > Selectie > Verslagen selectie > M.S.V.’71 veel effectiever dan WFB

M.S.V.’71 veel effectiever dan WFB

Dit item is verlopen op 10-08-2018.

In de 2e ronde van de beker stuurde M.S.V.'71 afgelopen zaterdag 4e klasser WFB met een 3-0 nederlaag terug naar Ouddorp. De thuisploeg ging in deze wedstrijd veel effectiever om met de kansen. Invaller Said Ait Rian (foto) nam met een beauty de 3e treffer voor zijn rekening.

Hoofdsponsor : SEGMENT


Het beker avontuur was voor M.S.V.'71 vorige week na een ronde feitelijk al voorbij. De formatie van Wilco Wapenaar verloor toen kansloos met 6-1 van 3e klasser  Rijnmond Sport Hoogvliet. Het weerhield M.S.V.'71 er niet van om de 2e bekerwedstrijd afgelopen zaterdag serieus aan te pakken.

Dat gold overigens nog niet voor de openingsfase. Want toen waren de bezoekers de bovenliggende partij. Maar na een kwartier nam de thuisclub de touwtjes wat meer in handen. Hamza el Azzouti, die centraal achterin speelde was toen met een hamstring blessure al vervangen door Said Ait Rian. Die ging op het middenveld spelen, waardoor Jack van der Vlugt een linie zakte om de opengevallen plaats van el Azzouti in te nemen.

In de beginfase moest de verdediging vanM.S.V.'71 aan de bak

De gastheren begonnen nu ook kansen te creëren. Maar doelman Roald Melissant bleef bij inzetten van Dave van Deursen en Tom Leinweber in eerste instantie nog overeind. Na 21 minuten was dat niet meer het geval. Een vloeiend lopende M.S.V.'71 aanval via Dave van Deursen, Said Ait Rian en Brahim el Bousikhami werd door laatstgenoemde hard tegen de touwen gewerkt. (1-0).

Ook na de openingstreffer had M.S.V.'71 het betere van het spel. Vooral over de linkerkant was de thuisclub via de behendige en snelle Younes Hadiki een paar keer dreigend. Maar de van Excelsior'M overgekomen vleugelspits was ongelukkig in de afwerking. Wat dat betreft was Christian van der Pol veel effectiever. Bij een voorzet van de mee opgekomen Ricardo de Jager kwam de M.S.V.'71 spits goed voor zijn man en rondde met het hoofd fraai af. (2-0).

Christian van der Pol heeft de 2-0 binnengekopt

Na de pauze begon M.S.V.'71 slap en veel minder geconcentreerd. Het had geluk dat bij de bezoekers uit Ouddorp het vizier van Rowan Breen, Joey van Assen en Simon Bremer niet op scherp stond anders had het er voor M.S.V.'71 heel anders uit kunnen zien. Ook de lat stond nog een WFB doelpunt in de weg.

Na het offensief van de gasten trok M.S.V.'71 het initiatief langzaam weer naar zich toe. Het resulteerde een kwartier voor tijd in de mooiste treffer van de middag. Doelman Roald Melissant bokste een voorzet van Younes Hadiki met zijn vuisten weg precies voor de schietgrage  voeten van Said ait Rian. Die keek en zag de verre bovenhoek vrij. Met buitenkantje rechts kreeg hij de bal precies daar waar hij wilde. Een schoonheid van een treffer. (3-0).

Het elftal van M.S.V.'71 zag er als volgt uit :
Wesley van 't Wout,  Ricardo de Jager, Karim Attsou, Hamza el Azzouti,(12 Said ait Rian), Tom Leinweber, Dave van Deursen), Jeremy van Loenen (62 Dennis Veldkamp) ,Jack van der Vlugt, Brahim el Bousikhami (70 Mathijs Jansen), Christian van der Pol, Younes Hadiki

Aad Cordia maakte van deze wedstrijd foto's, die via bijgaande link zijn te bekijken en te downloaden https://1drv.ms/f/s!Ao-BphXObcHDqhtiZBiIrANELf5V

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71