M.S.V.’71 verliest oefenduel tegen DVO’32

Home > Voetbal > Selectie > Verslagen selectie > M.S.V.’71 verliest oefenduel tegen DVO’32

M.S.V.’71 verliest oefenduel tegen DVO’32

Dit item is verlopen op 10-08-2014.

M.S.V.’71 slaagde er afgelopen dinsdagavond niet in om de eerste oefenwedstrijd op eigen bodem winnend af te sluiten. DVO’32 was met 0-2 te sterk. 

Ook deze keer greep oefenmeester Wilco Wapenaar de gelegenheid aan om in het oefenduel tegen DVO’32 zoveel mogelijk spelers aan het werk te zien. Veel steekhouders zijn wegens blessures of vakantie nog niet van de partij, waardoor een jong en vrij onervaren team de strijd aanbond met de equipe van trainer Han van Leeuwen.

 

En binnen 2 minuten stonden de gasten uit Vlaardingen al op voorsprong. David Renes speelde te zacht terug , waardoor een van de Vlaardingse spitsen vrij voor Geert Dobbe kon opduiken. De M.S.V.’71 doelman pareerde in eerste instantie de inzet nog wel, maar in de rebound moest hij zich toch gewonnen geven.

 

Vrij snel na de openingstreffer deed thuisclub M.S.V.’71 van zich spreken toen Jeffrey Zwaard goed in de diepte werd aangespeeld, maar de snelle spits vond de DVO’32 keeper op zijn pad. Het zou achteraf de enige echte kans van M.S.V.’71 uit het eerste bedrijf zijn, want de bezoekers dicteerden de wedstrijd. Fysiek en voetballend waren de Vlaardingers duidelijk beter. Bij M.S.V.’71 ontbrak de rust aan de bal en was er weinig lijn in het spel te bespeuren. Dat werd mede veroorzaakt door het vele doorwisselen , waardoor spelers steeds op andere posities kwamen te staan.

 

Het begin van de 2e helft was een kopie van het eerste bedrijf. Ook nu was er geklungel achterin bij de zwart witten, waardoor DVO’32 na amper 3 minuten de 0-2 op het bord mocht schieten.

Daarna ontwikkelde zich een gelijkopgaande wedstrijd. Enerzijds omdat M.S.V.’71 wat beter speelde en anderzijds omdat DVO’32 een aantal wissels had doorgevoerd, die het spel van de Vlaardingers niet ten goede kwamen.

 

Gescoord werd er verder niet meer waardoor DVO’32 uiteindelijk verdiend met 0-2 won.     

 

Komend weekend gaat de selectie van M.S.V.’71 op training- en ontspannings weekende in Noord Brabant. Daar wordt op vrijdagavond met een combinatie elftal geoefend tegen een combi elftal van RKDSV. 

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71