M.S.V.'71 wacht nog op eerste punten

Home > Voetbal > Selectie > Verslagen selectie > M.S.V.'71 wacht nog op eerste punten

M.S.V.'71 wacht nog op eerste punten

Dit item is verlopen op 10-08-2016.

Na het verlies van vorige week tegen SVV leed M.S.V.'71 afgelopen zaterdag opnieuw een nederlaag. Deze keer was FC Maense te sterk (0-2) voor de equipe van Wilco Wapenaar.

Hoofdsponsor:Planning.nl

Thuisclub M.S.V.'71 wist van te voren dat ze deze middag flink aan de bak moesten. Tegenstander FC Maense had vorige week immers geen spaan heel gelaten van tegenstander DVC. De Kaap Verdianen wonnen toen eenvoudig met 8-2.

Voor de ploeg uit Maassluis was het zaak om in de eerste thuiswedstrijd van het seizoen ook de eerste punten bij te schrijven. Want een tweede nederlaag op rij konden en wilden de mannen van trainer Wilco Wapenaar zich niet laten welgevallen.

Maar vanaf de start was duidelijk dat FC Maense daar niet aan mee wilde werken. Zij waren naar Maassluis gekomen om de 3 punten mee naar Rotterdam te nemen. De gasten begonnen goed aan de partij en leken na een kwartier al op voorsprong te komen toen Stefano Zevenbergen met een prachtige trap de kruising vond. Maar Geert Dobbe zorgde er met een perfecte redding voor dat de stand voorlopig nog gelijk bleef.

Geert Dobbe houdt zijn ploeg opde been met een fantastische redding


Amper een minuut later hadden de gastheren een unieke mogelijkheid om de score te openen toen Mauro Santos Lopes Da Silva hopeloos in de fout ging. De FC Maense doelman gooide verkeerd uit, waardoor Kenan Muminovic de score leek te gaan openen. Maar Santos Lopes Da Silva maakte zijn fout goed en hield de Maassluise spits met een katachtige reactie van scoren af.

In het restant van de eerste helft bleven de gasten de bovenliggende partij en hadden een aantal goede mogelijkheid om het overwicht ook in doelpunten uit te drukken. Maar Geert Dobbe en het gemis aan scherpte voor de goal zorgden ervoor dat M.S.V.'71 de nul kon houden. Aan de andere kant was M.S.V.'71 af en toe dreigend via de razendsnelle rechterspits Jeffrey Zwaard.


Jeffrey Zwaard was de M.S.V.'71 aanvaller met de meeste dreiging

Na de pauze was de wedstrijd wat meer in evenwicht. De eerste kans in het 2e bedrijf was ook voor thuisclub toen Herman Jansen de mee opgekomen linksachter Bryan Vermeulen op pad stuurde. Diens afgemeten voorzet werd door Kenan Muminovic net niet van de juiste voortzetting voorzien. Een minuut later viel het doelpunt aan de andere kant. Dylan Dijksman wilde een bal terugspelen op zijn keeper, maar had Jair Duarte Soares over het hoofd gezien. De Rotterdamse invaller zijn vriendelijk dankjewel en schoot zijn ploeg op voorsprong.(0-1).

De tegenvaller bracht de ploeg van Wapenaar niet uit het evenwicht. Want onmiddellijk na de openingstreffer leek het alweer gelijk te worden. Een verre bal van achteruit bereikte Kenan Muminovic. De Maassluise spits , die zwaar werd gehinderd bewaarde het overzicht en wist de bal bij Bas Lankwarden te krijgen. Maar diens inzet leverde niet meer dan een hoekschop op.

Maar ook de Rotterdamse gasten deden van zich spreken en wilden het duel snel definitief in hun voordeel beslissen. Maar ondanks een paar levengrote kansen bleef de 0-1 op het bord en behield M.S.V.'71  de mogelijkheid op een beter resultaat.

Met Mahmut Tivzis en Dave van Deursen in de ploeg voor Dylan Dijksman en Wesley Thonhauser gingen de gastheren op zoek naar de gelijkmaker. M.S.V.'71 begon duels te winnen en ook wat beter te combineren. Kansen kwamen er ook voor de ploeg van Wapenaar. Bas Lankwarden kopte in de handen van de prima doelman Santos Lopes Da Silva. Linksachter Bryan Vermeulen raakte na een kort genomen hoekschop de paal en ook Jeffrey Zwaard en Tom Vreugdenhil kregen kansen,maar wisten deze niet te verzilveren. Een kwartier voor tijd viel het doelpunt aan de andere kant en werd de wedstrijd beslist. De Maassluise defensie taxeerde een hoge bal niet goed en vertrouwde op de doelman. Dobbe op zijn beurt rekende daar niet op en was te laat om het onheil van Daantje Fortes te voorkomen (0-2).


Poging van Kenan Muminovic namens M.S.V.'71

In het laatste deel van de wedstrijd had M.S.V.'71 zeker nog de mogelijkheid om de verdiende eer te redden,maar ook dat lukte niet.

Voor M.S.V.'71 kwamen de volgende spelers in het veld :
Geert Dobbe, Wesley Thonhause (64 Dave van Deursen), Herman Janson,Nick van Deursen, Bryan Vermeulen.  Jordy Spruyt), Dylan Dijksman (64 Mahmut Tivzis), Tom Vreugdenhil, Jeffrey Zwaard, Kenan Muminovic, Jeffrey Zwaard, ,Bas Lankwarden

Aad Cordia maakte van dezewedstrijd een aantalfoto's.Deze zijn te zien en te download via bijgaande link. http://1drv.ms/1LqaXzt

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71