M.S.V.’71 wint Ketheltoernooi 2010

Home > Voetbal > Selectie > Verslagen selectie > M.S.V.’71 wint Ketheltoernooi 2010

M.S.V.’71 wint Ketheltoernooi 2010

Dit item is verlopen op 01-08-2011.
Cliff Gerritsen op snelheid.jpg

M.S.V.’71 is er in geslaagd om winnaar te worden van het door SC Spaland georganiseerde Ketheltoernooi. Na eerder Spaland met 5-1 te hebben afgedroogd won de ploeg van Eric Tanis afgelopen zondag van met 1-0 van CWO.

Afgelopen zondag trad M.S.V.’71 aan tegen CWO. De Vlaardingse zondag 4e klasser was een paar dagen eerder met 2-0 te sterk voor VVK, terwijl M.S.V.’71 eenvoudig had gewonnen van Spaland. Het lag dus voor de hand dat de winnaar van het toernooi zou komen uit de confrontatie tussen M.S.V.’71 en CWO.

 

Zoals zo vaak begon M.S.V.’71 ook deze wedstrijd niet al te scherp aan de wedstrijd. In de allereerste minuut liepen de mannen van Tanis daardoor bijna averij op, maar de paal bracht redding. Na een minuut of 10 namen de Maassluizers het heft in handen. Silvester Steentjes trof halverwege de 1e helft snoeihard de lat. De rebound werd vervolgens naast gekopt.

 

Toch ging M.S.V.’71 met een voorsprong rusten. Kees Starman vond Bas Lankwarden met een prima steekpass. Bas omspeelde keurig de Schiedamse doelman en bracht zijn ploeg verdiend aan de leiding. (1-0).

 

De eerste grote kans in het 2e bedrijf was voor de Vlaardingers. Maar de prima keepende Geert Dobbe voorkwam met een uitstekende redding de gelijkmaker. Na deze waarschuwing trok M.S.V.’71 het initiatief weer wat meer naar zich toe. Het leverde de zwart witten twee grote kansen op.

 

Eerst vond Silvester Steenjes met een fijne voorzet vanaf links de goed vrijgelopen Bas Lankwarden, maar diens inzet was net niet zuiver genoeg. Even later had dezelfde spits pech toen hij de paal raakte na een vloeiende Maassluise aanval waarbij Cees Starmans en Simon James aan de basis stonden.

 

Tien minuten voor tijd was CWO nog dicht bij de gelijkmaker, maar ook deze keer wilde  Dobbe van geen wijken weten.

 

Dinsdag a.s. speelt M.S.V.’71 in Scheveningen voor de beker tegen de ploeg van die naam. Het betreft de zondagtak van Scheveningen die uitkomt in de 3e klasse. De wedstrijd begint om 19:00 uur.    

    

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71