M.S.V.’71 wint toernooi Vicotoria'04

Home > Voetbal > Selectie > Verslagen selectie > M.S.V.’71 wint toernooi Vicotoria'04

M.S.V.’71 wint toernooi Vicotoria'04

Dit item is verlopen op 10-08-2018.

M.S.V.'71 is afgelopen zaterdag winnaar geworden van het toernooi bij Victoria'04 in Vlaardingen. Afgelopen dinsdag won de formatie van Wilco Wapenaar van Victoria'04-ZO (2-3) en zaterdag won M.S.V.'71 met 1-2 van de zaterdagtak van de ploeg uit Vlaardingen,die op de 2e plaats eindigde.

Hoofdsponsor : SEGMENT

De 2 andere deelnemers HOVDJSCR en Victoria'04-ZO zouden later op de dag strijden voor de 3e en 4e plaats.

Bij de wedstrijd tussen thuisclub Victoria'04-ZA (4e klasse) en M.S.V.'71 was gek genoeg al snel duidelijk, dat de equipe van Wilco Wapenaar het deze middag minder gemakkelijk zou gaan krijgen dan een paar dagen eerder tegen de Zondag formatie (3e klasse) van de Vlaardingers.

Dat werd na 7 minuten al onderstreept door de aanvoerder van de gastheren, die een vrije trap fraai de bovenhoek in krulde (1-0). Daarna ontspon zich een redelijk gelijkopgaande strijd. Victoria'04 had weliswaar veel meer balbezit, maar werd in het eerste bedrijf nauwelijks gevaarlijk. M.S.V.'71 hield de linies kort bij elkaar en wilde profiteren van een snelle omschakeling. Dat lukte 2 keer bijna. Eerst toen de prima spelende Rik Carli 3 man passeerde en een splijtende pass op Said Ait Rian gaf. De  inzet van de linkerspits, die deze middag niet lekker in de wedstrijd zat, was te zwak om de Victoria'04 doelman te verontrusten.

De 2e keer dat M.S.V.'71 via de counter gevaarlijk werd  was na een kwartier. Toen was Jack van der Vlugt de aangever en Judrick Martis de zwakke afronder. Daarna was het ook wel gedaan met de kansen van de bezoekers, of we moeten de te zachte kopbal van Jeremy van Loenen ook nog meetellen.

Langzamerhand werd de werdstrijd ook wat harder waardoor de beide verzorgers nogal eens aan de bak moesten. Bij M.S.V.'71 was dat deze keer fysiotherapeut Patrick van Hetem, die met plezier en gratis tijdens de vakantie van verzorgster Jolanda van derBurg de honneurs waarnam.  

In de slotfase van het eerste bedrijf  was Victoria'04 nog 2 keer dreigend ,maar bleef Bart den Broeder rustig en hield met 2 reddingen zijn doel verder schoon.

Na de pauze verscheen M.S.V.'71 met 3 nieuwe spelers binnen de lijnen. Karim Attsou (voor Rik Carli), Hamza el Azzouti (voor Rik de Jonge) en Younes Hadiki (voor Judrick Martis). In de eerste helft was Azzedine Akachar al geblesseerd  uitgevallen en vervangen door Dave van Deursen.

Hamza el Azzouti ontwijkt een tackle van detegenstander
 

De 2e helft was amper 30 seconden oud of Victoria'04 leek al op 2-0 te komen. Doelman Bart den Broeder was al gepasseerd, maar Tom Leinweber bracht redding op de doellijn.

Het was een voorbode dat M.S.V.'71 het in het 2e bedrijf wel eens zwaar zou kunnen krijgen. En dat klopte ook. Want de ploeg uit Vlaardingen was heel lang de bovenliggende partij in die 2e helft. De ingevallen Karim Attsou kon daardoor in het hart van de Maassluise defensie uitgroeien tot een van de beste mensen in de equipe uit Maassluis.

Christian van der Pol kon deze middag zijn stempel niet drukken op het wedstrijd verloop

Bij M.S.V.'71 kwam na 60 minuten invaller doelman Wesley van 't Wout tussen de palen. En de nieuwe doelman deed 2 keer met prima reddingen onmiddellijk van zich spreken. Pas in de 70e minuut werden de bezoekers voor het eerst echt gevaarlijk in de 2e helft. Christian van der Pol maakte zich goed vrij en zocht de verre hoek. Maar het vizier van de Maassluise spits stond deze keer net niet scherp genoeg afgericht ,waardoor deze grote mogelijkheid niet tot resultaat leidde.

Toch zou het gunstige resultaat er nog komen voor de mannen van Wapenaar. Zes minuten voor tijd vond Dave van Deursen met een vrije trap het hoofd van Christian van der Pol. De spits kopte de bal door naar Jeremy van Loenen, die vervolgens de gelijkmaker hard binnenschoot. (1-1).

De van Excelsior'M gekomen Younes Hadiki blijkt een technisch begaafde handige dribbelaar

En in de slotminuut werd het zelfs nog 1-2 voor M.S.V.'71 toen de handige en technisch begaafde  Younes Hadiki 2 man binnen de zestien van zich afschudde. De 3e man bracht hem ten val. Strafschop besliste de scheidsrechter. Tom Leinweber schoot de gemakkelijk verkregen elfmetertrap via de handen van de doelman binnen (1-2).

Het bracht M.S.V.'71 de niet helemaal verdiende overwinning en de winst van het toernooi.

Het elftal van M.S.V.'71 zag er als volgt uit :
Bart den Broeder (60 Wesley van 't Wout), Jack van der Vlugt, Joey Frerichs, Rik Carli (45 Karim Attsou), Tom Leinweber, Azzedine Akachar  (35 Dave van Deursen), Jeremy van Loenen, Rik de Jonge (45 Hamza el Azzouti), Judrick Martis (45 Younes Hadiki), Christian van der Pol, Said Ait Rian (75 Judrick Martis)

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71