Ook MVV'27 legt M.S.V.'71 op de pijnbank

Home > Voetbal > Selectie > Verslagen selectie > Ook MVV'27 legt M.S.V.'71 op de pijnbank

Ook MVV'27 legt M.S.V.'71 op de pijnbank

Dit item is verlopen op 10-08-2018.

Ook de 2e wedstrijd na de winterstop ging M.S.V.'71 hard (0-5) onderuit. Deze keer was MVV'27 een maatje te groot voor de equipe van Kolmus / Carli.


Hoofdsponsor: SEGMENT


Precies twintig minuten had M.S.V.'71 afgelopen zaterdag de hoop dat er misschien een puntje te halen viel in het thuisduel tegen MVV'27. Tot dat moment wist de thuisploeg het overwicht van de bezoekers nog te pareren. Maar toen de Maaslanders vervolgens binnen 1 minuut de score naar 0-2 tilden was het gedaan met de aspiraties van de ploeg uit Maassluis.

Eerst was het Dennis Louter, die in de zestien zijn man uitkapte en simpel de 0-1 binnentikte. Twee teller later was het Erik van Geest, die de wedstrijd in feite al besliste. (0-2).

M.S.V.'71 doelman Bart den Broeder moest regelmatig handelend optreden 

Daarna bleef het aanvallen (MVV'27) en verdedigen (M.S.V.'71). De thuisploeg slaagde er maar niet in om onder de druk van de Maaslanders uit te komen. Oud M.S.V.'71 doelman Geert Dobbe, die nu bij MVV'27 onder de lat staat bleef in de 1e helft werkloos.

Na de pauze hadden de bezoekers al snel de kans om de score uit te breiden, maar Dennis Louter raakte de paal. De ploeg van Peter Broekman werd vervolgens even wat slordig, waardoor M.S.V.'71 wat kleine kansen kreeg.Een van de weinige keren dat M.S.V.'71 (via Younes Hadiki) gevaarlijk in de buurt kwam van Geert Dobbe

Maar daarna pakten de gasten uit Maasland de draad weer op en namen het doel van Bart den Broeder regelmatig onder vuur. Maar de M.S.V.'71 doelman bleef tegen zijn oude ploeg een kwartier lang goed op de been. Daarna schoot Lourens van Rooijen na een prima uitgespeelde aanval het 3e doelpunt langs den Broeder.

Deze grote kans werd door Huib van Barneveldt niet verzilverd

Ook in het vervolg van de wedstrijd was het voor M.S.V.'71 vooral tegenhouden. Nog twee keer schoten de Maaslanders raak. Eerst mocht Han Voogt van grote afstand raak schieten (0-4) en in de slotminuut bracht Erik van Geest via een strafschop de 0-5 eindstand op het bord. En daarmee kwam de thuisclub nog goed weg. Want als MVV'27 wat zorgvuldiger met de kansen was omgegaan had de uitslag nog hoger kunnen uitvallen.

Het elftal van M.S.V.'71 zag er als volgt uit :
Bart den Broeder, Joey Frerichs, Rik Carli (65 Rick de Jonge), Mohammed Rasuli, Tom Leinweber, Jack van der Vlugt, Jeremy van Loenen, Matthijs Jansen, Said Ait Rian, Younes Hadiki (Dennis Veldkamp), Sven Schipper

Aad Cordia maakte foto's van deze wedstrijd. Deze zijn te zien en te downloaden via bijgaande link https://1drv.ms/f/s!Ao-BphXObcHDrRqmQACkmwXXeFun

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71