Ouick Steps wint van M.S.V' 71

Home > Voetbal > Selectie > Verslagen selectie > Ouick Steps wint van M.S.V' 71

Ouick Steps wint van M.S.V' 71

Dit item is verlopen op 01-08-2013.
Henk Boon klein.JPG

Een tegenvallend M.S.V.’71 leed zaterdag in Den Haag een (2-0) nederlaag bij een beter Quick Steps. Omdat de directe concurrenten van M.S.V.’71 ook niet tot winst wisten te komen blijft de equipe van Henk Boon (foto) op de 11e plaats van de ranglijst staan.

Het publiek zag in het begin 2 aftastende elftallen. Pas na een kwartier was daar de 1ste kans van Quick steps. Een aanval over links die door de linksbuiten voor werd gegeven naar de Nr 8 van Quick steps die gelukkig voor heel M.S.V.’71 zijn schot voorlangs zag gaan. Direct hierna kwam de aanvoerder van Quick steps bij de zestien meter in balbezit en haalde snoeihard uit maar de bal werd netjes door Jan van Haaren uit het doel geslagen. Quick Steps bleef maar aanvallen en zette M.S.V .’71 via uitstekend positiespel onder druk...Tot overmaat van ramp moest Kees Starmans na 30 minuten geblesseerd de wedstrijd verlaten. Hij werd vervangen door Michael Rijgerberg.

 

Quick steps raakte door het oponthoud van de wissel niet van slag en ze gingen door met aanvallen richting Jan van Haaren..De verdediging van M.S.V.’71 kon gelukkig de vele voorzetten en schoten op het doel gemakkelijk onschadelijk maken. Het verdedigen ging ook gepaard met enkele overtredingen die Herman Janson in de 36e minuut nog een gele kaart opleverde..Gelukkig werd de toegekende vrije trap door Jan van Haaren netjes uit de hoek geranseld. M.S.V.’71 kroop langzaam uit zijn schulp en De beste kans voor de gasten deed zich voor aan het eind van de eerste helft toen Patrick Schilperoort met een prima pass Ivan Fortes Diaz een vrije doortocht verschafte, maar de M.S.V.’71 spits schoot de bal knullig in de handen van de keeper. Zo bleef het 0-0 en gingen beiden ploegen rusten. Quick steps had veruit de meeste kansen in de eerste helft maar de spitsen waren niet effectief genoeg waardoor er geen doelpunten vielen in het eerste bedrijf.

 

In de 2de helft kwam Dave van Deursen in het veld voor Erik van Eikelenburg. M.S.V.’71 kwam toch anders de kleedkamer uit en probeerde door van achteruit spelers door te schuiven naar het middenveld druk op Quick step te zetten.. M.S.V.’71 was opties nu de betere ploeg en nam langzaam het middenveld over.  Quick steps ging wat achteruit maar in de 52de minuut was daar in de counter de 1ste kans voor Quick steps. De spits (9) van Quick steps kreeg de bal rechts op de helft van M.S.V.’71en haalde verwoestend uit. De bal vloog buiten bereik van Jan van Haren in de bovenhoek 1-0. Dit was een domper voor M.S.V.’71 maar de ploeg van Henk Boon ging door met aanvallen om in elk geval één punt veilig stellen.. Quick steps ging nu echt achteruit en liet M.S.V.’71 komen.  

 

De Maassluizers kregen toch enkele mogelijkheden. Zo schoot David Renes een toegekende vrije trap net over. Ivan Fortes Diaz kon even later de keeper van Quick steps via een hard schot over de grond niet passeren. In de 86 minuut ging M.S.V.’71 nog wisselen. A1 speler Reno Spies mocht zijn debuut maken in het 1ste elftal van M.S.V.’71. Hij kwam voor Pim van Hal in het veld.. Helaas mocht de wissel niet meer baten want Quick steps besliste in de allerlaatste minuut de wedstrijd.. De rechtsbuiten schoot via een goed opgezette counter de 2-0 binnen. Hierna floot de goed leidende scheidsrechter de wedstrijd af. Opnieuw stond M.S.V.’71 met lege handen...

 

Opstelling: Jan van Haaren, Patrick Schilperoort, Herman Janson, Nick van Deursen, Assad Mohunlol, Emre Bilek, Erik van Eikelenburg (45 Dave van Deursen), Kees Starmans (30 Michael Rijgersberg), Pim van Hal (86 Reno Spies) , David Renes, Ivan Fortes Diaz

 

Gele kaarten: Herman Janson, Michel Rijgersberg

 

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71