Prima prestaties van M.S.V.’71-1 en 2 in oefenduels

Home > Voetbal > Selectie > Verslagen selectie > Prima prestaties van M.S.V.’71-1 en 2 in oefenduels

Prima prestaties van M.S.V.’71-1 en 2 in oefenduels

Dit item is verlopen op 10-08-2018.

Afgelopen zaterdag presteerde de selectie van M.S.V.'71 in eigen huis uitstekend in 2 oefenduels. Eerst speelde het 2e elftal heel verdienstelijk gelijk (3-3) tegen het sterke Smitshoek-2. En daarna won het 1e elftal afgetekend met 6-2 van 4e klasser Hercules. Christian van der Pol (foto) maakte in deze wedstrijd 4 doelpunten.

Hoofdsponsor : SEGMENT

Wilco Wapenaar had ervoor gekozen om deze middag alle nieuwelingen in het 2e te laten spelen, terwijl de vertrouwde gezichten het 1e elftal vormden.

M.S.V.'71-2  -  Smitshoek-2

Het 2e elftal moest het opnemen tegen het sterke 2e elftal van Smitshoek. Binnen 10 minuten keek M.S.V.'71 al tegen een 0-2 achterstand aan door 2 gemakkelijk weggegeven doelpunten. Daarna herstelde de thuisclub zich en kwam via Hamza el Azzouti op 1-2. Die opgaande lijn werd in het 2e bedrijf voortgezet, wat resulteerde in een 3-2 voorsprong door doelpunten van Jack van der Vlugt en Judrick Martis. In de slotminuut kwam Smitshoek nog langszij (3-3). Al met al een uitstekend resultaat voor M.S.V.'71-2.

M.S.V.'71-1  -  Hercules-1

Daarna was het de beurt aan het 1e elftal dat het op moest nemen tegen 4e klasser Hercules uit Den Haag. In de eerste helft speelde de formatie van Wilco Wapenaar niet best en had nogal wat moeite met Hercules, dat een aantal snelle en zeer balvaardige spelers in de gelederen had. Rik Carli speelde goed en haalde wel een dikke voldoende bij de thuisclub.

Tegen de verhouding in kwam M.S.V.'71 toch op voorsprong door een doelpunt van Christian van der Pol op aangeven van Joey Frerichs (1-0). Op slag van rust kwamen de bezoekers dik verdiend op gelijke hoogte door een uitstekend afstandschot. (1-1).

Na de pauze kwamen Brahim el Bousikhani en Mohamed Rasuli in de ploeg voor Jeffrey Zwaard en Mathijs Jansen. In het 2e bedrijf kwam M.S.V.'71 een stuk beter voor de dag. Aan de andere kant viel Hercules ook een stuk terug. Het Maassluise overwicht moest wel doelpunten op gaan leveren en dat gebeurde ook.

Na een minuut of 10 raakte Brahim el Bousikhani de paal. De rebound was voor Said ait Rian,die de goed spelende en hard werkende Dave van Deursen in de gelegenheid stelde om zijn ploeg op voorsprong te zetten (2-1).

Op aangeven van Said ait Rian schiet Dave van Deursen de 2-1 simpel binnen

Een paar minuten later was Said ait Rian veel sneller dan zijn tegenstander en schoot fraai in de verre hoek de 3-1 binnen. Het betekende de genadeklap voor de mannen uit Den Haag. De honger van de in de 2e helft goed spelende thuisclub was nog niet gestild. Want amper 5 minuten na de 3-1 was het opnieuw raak. Dave van Deursen maakte zich knap vrij en behield het overzicht. Hij bood Christian van der Pol een niet te missen kans en dat deed de spits dan ook niet. (4-1).

Said ait Rian schiet zijn ploeg fraai op 3-1

Even later leek van der Pol zijn 3e treffer aan te gaan tekenen,maar hij werd binnen de zestien tot staan gebracht. De strafschop van Said ait Rian werd door de Hercules doelman gestopt. Niettemin kwam de 5-1 kwam er toch. Het was Christian van der Pol , die via een  individuele actie zijn 3e treffer binnenschoot. (5-1).

Uit het niets strafte Hercules 10 minuten voor tijd een onachtzaamheid in de M.S.V.'71 defensie af.(5-2). Het slotakkoord was toch weer voor de thuisploeg, toen Christian van der Pol vlak voor tijd met een simpele binnentikker de 6-2 eindstand op het bord schoot.

  

Het elftal van M.S.V.'71 zag er als volgt uit :
Bart den Broeder, Joey Frerichs (80 Jack van der Vlugt), Karim Attsou, Rik Carli, Mathijs Jansen (45 Mohammed Rasuli,), Dave van Deursen, Azzedine Akachar, Rik de Jonge, Said ait Rian, Christian van der Pol, Jeffery Zwaard (45 Brahim el Bousikhani)

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71