Schipluiden te sterk voor M.S.V. '71

Home > Voetbal > Selectie > Verslagen selectie > Schipluiden te sterk voor M.S.V. '71

Schipluiden te sterk voor M.S.V. '71

Dit item is verlopen op 10-08-2016.

M.S.V. '71 is er niet in geslaagd om een of meer punten af te snoepen van de nog ongeslagen koploper Schipluiden.  Hoewel de mannen uit Maassluis veel strijd leverden, bleek de ploeg uit Schipluiden toch een maatje te groot en trokken zij met een 1-3 overwinning aan het langste eind. Wilco Wapenaar en zijn staf konden echter trots zijn op de jongens, die er met veel inzet een echte wedstrijd van hebben gemaakt.

Hoofdsponsor : Planning.nl

Al vanaf het eerste fluitsignaal werd duidelijk dat Schipluiden de overhand had. M.S.V. ’71 speelde echter heel compact en stond goed, waardoor Schipluiden er niet in slaagde om grote kansen te creëren. De trotse koploper kwam in het eerste half uur niet verder dan een slap schot dat Geert Dobbe geen problemen opleverde. M.S.V. '71 stelde daar aanvallend niet veel tegenover, hoewel Jeffrey Zwaard op links twee maal goed doorbrak. Ook dat resulteerde echter niet in echte doelkansen. Na 32 minuten kwam M.S.V. '71 toch op achterstand. Een afstandsschot werd in eerste instantie nog door Geert Dobbe gestopt, maar uit de rebound wist Schipluiden toch het net te vinden: 0-1. In het vervolg van de eerste helft hetzelfde beeld: veel balbezit voor Schipluiden, maar door goed en fel verdedigingswerk ontstonden er vrijwel geen kansen. Wel ontsnapte Kenan Muminovic na een natrappende beweging aan een rode kaart. In de slotminuut probeerde Schipluiden het nogmaals met een schot van buiten de zestien, maar ditmaal wist Geert de bal met een goede reflex tot corner te verwerken. Zo gingen de beide ploegen met een 0-1 stand de rust in.

De openingstreffer van Schipluiden in demaak

Met Luuk Donker voor Kenan Muminovic begon de tweede helft. In het wedstrijdbeeld veranderde er niet veel: een aanvallend Schipluiden, dat echter nauwelijks gevaarlijk werd. En toen dat dat wel gebeurde, wist Joey Frerichs met een omhaal een kopbal van de spits van Schipluiden net voor de doellijn onschadelijk te maken. Helaas moest Maarten Voois al na tien minuten met een blessure het veld verlaten. Hij werd vervangen door Ben Wesselius, na Sven Schipper de tweede debutant van vandaag. Hij nam de positie in van Ricardo de Jager, die op zijn beurt naar het centrum verhuisde.

Kort daarna leek M.S.V. '71 een grote kans te krijgen. De snelle Jeffrey Zwaard werd goed gelanceerd, maar werd net buiten het strafschopgebied neergehaald door een verdediger van Schipluiden. De scheidsrechter bestrafte dit met een gele kaart, waar rood zeker op zijn plaats was geweest. De vrije trap buiten de zestien leverde niets op.

Een hachelijk moment voor het doelvan Geert Dobbe

Twintig minuten voor tijd leek Schipluiden de wedstrijd te beslissen. Na een voorzet vanaf links werd met een strakke schuiver laag in de hoek de 0-2 ingeschoten. Maar M.S.V. '71 richtte zich nog een keer op. Een minuut na de goal van Schipluiden schoot Luuk Donker met een fraai lobje (na foutief uitlopen van de keeper) de aansluitingstreffer in het vijandelijke doel: 1-2. En kort daarna scoorde dezelfde Luuk bijna de gelijkmaker, maar zijn schot ging net over. Ondanks aandringen in de laatste tien minuten lukte het M.S.V. '71 niet meer om kansen af te dwingen. Ook de derde (!) debutant Timo Smit, die voor Sven Schipper in het veld was gekomen, kon daar geen verandering meer in aanbrengen. En toen Schipluiden in de 90e minuut de 1-3 scoorde (met een buitenspelluchtje), was de wedstrijd gespeeld.

Dus helaas geen punten voor M.S.V. '71 vandaag. Maar wel een wedstrijd om met trots naar terug te kijken. Als we deze lijn voortzetten en met dezelfde inzet blijven spelen, gaan de punten zeker komen!

Voor M.S.V.'71 kwamen de volgende spelers in het veld:
Geert Dobbe, Ricardo de Jager, Herman Janson, Maarten Voois (53. Ben Wesselius), Nick van Deursen, Joey Frerichs, Tom Vreugdenhil, Dylan Dijksman, Sven Schipper (83. Timo Smit, Kenan Muminovic (46. Luuk Donker) en Jeffrey Zwaard.

Aad Cordia maakte foto's van deze wedstrijd. Deze zijn via bijgaande link te downloaden :http://we.tl/wnurRgKqml
Verslag van de wedstrijd van Schipluiden zie website tegenstander : http://vvschipluiden.nl/5981-2/
 

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71