Slecht M.S.V.'71 pakt toch 3 punten

Home > Voetbal > Selectie > Verslagen selectie > Slecht M.S.V.'71 pakt toch 3 punten

Slecht M.S.V.'71 pakt toch 3 punten

Dit item is verlopen op 10-08-2017.

M.S.V.'71 pakte afgelopen zaterdag tegen AGE/GGK de volle winst (2-0).Maar daar is dan ook alles mee gezegd. Want de ploeg van Wilco Wapenaar speelde een van de slechtste wedstrijden van het seizoen.


Hoofdsponsor : SEGMENT

Tegenstander AGE/GGK kan geen eerste elftal meer op de been brengen. Om toch de competitie uit te kunnen spelen heeft de formatie uit Rotterdam spelers uit het 4e en 7e gerekruteerd om toch te kunnen spelen. Deze informatie deelde Wilco Wapenaar vooraf bewust niet met zijn spelers. De M.S.V.'71 trainer was bang dat zijn ploeg anders de tegenstander van deze middag helemaal zou onderschatten. Want in de heenwedstrijd werd al met 1-9 gewonnen van AGE/GGK.

Het mocht niet baten. Want M.S.V.'71 begon dramatisch aan de wedstrijd en dat bleef eigenlijk het hele duel zo. Na 45 minuten was er aan beide kanten nog niet gescoord. M.S.V.'71 had daartoe wel de mogelijkheden, maar slaagde er niet in om doelman Nieuwenhuizen te passeren. Zelfs een strafschop was in die eerste helft niet besteed aan M.S.V.'71. De elfmetertrap van Christian van der Pol werd gekeerd door Nieuwenhuizen.

Wedstrijdbeeld uit de rommelige wedstrijd

Na de pauze had Wapenaar zijn ploeg aangepast. Rik Carli kwam in het elftal voor Tarik Fares. Matthijs Jansen ging op het middenveld spelen en Adzine Akachar verhuisde naar de linksbuitenpositie. Het ging wel wat beter met de thuisploeg, maar niet goed genoeg om de bezoekers ondersteboven te voetballen. Na 11 minuten was het gedaan met de weerstand van de ploeg uit Rotterdam. Op dat moment kreeg de thuisploeg opnieuw een strafschop wegens hands van Peter van Jeveren. De Rotterdamse middenvelder kreeg zijn 2e gele kaart en kon vertrekken. Matthijs Jansen schoot de kalktrap onberispelijk binnen.


 

Matthijs Jansen legt aan voor de openingsgoal via de strafschop stip

Met 11 tegen 10 zou het nu alsnog een doelpunten festijn worden was de algehele gedachte. Maar dan lukte toch niet. Alleen Christian van Eijk wist na een slimme overstap van Rik Carli nog een keer het net te vinden (2-0). Daarna waren er nog tal van mogelijkheden om de score verder uit te breiden. Maar vooral Christian van der Pol, die te  nadrukkelijk op zoek was naar een doelpunt (in de uitwedstrijd maakte hij er 7) slaagde deze middag niet in zijn missie.

Daarmee pakte M.S.V.'71 in een onthutsend zwakke wedstrijd toch nog 3 punten. Ook Wilco Wapenaar keek met verbijstering naar het zwakke optreden van zijn ploeg deze middag : "Dit was zeer teleurstellend. Ik ben blij met de 3 punten ,maar daar is dan ook alles mee gezegd. Dit was een van de slechtste wedstrijden van het seizoen. Vooraf heb ik bewust niet gezegd dat we tegen een lager elftal speelden. Ik was bang voor onderschatting. Ik wil eigenlijk geen boeman spelen,maar ik ben in de rust toch wel tekeer gegaan. We bakken er helemaal niets van tegen een lager elftal. Dit moet gewoon een grote score voor ons worden. Veel effect had het niet. Tegen DHC was het ondanks de hoge score ook al niet zo best. We laten 2 gezichten zien met zeperds tegen DVC en SVV uit en uitstekende wedstrijden tegen o.a. Quintus en CION uit. Als we spelen zoals bij CION dan hoeven we echt voor niemand bang te zijn en halen we de nacompetitie. Maar dan moet het echt veel beter dan vanmiddag".


Voor M.S.V.'71 kwamen de volgende spelers in het veld :

Bart den Broeder, Joey Frerichs, Karim Attsou,Christian van Eijk,Tom Leinweber, Jeremy van Loenen (55 Ricardo de Jager), Adzine Akachar(80 Ben Wesselius), Herman Jansson, Tarik Fares (45 Rik Carli), Christian van der Pol,  Matthijs Jansen


Aad Cordia maakte foto's van deze wedstrijd. Deze zijn te zien en te downloaden via bijgaande link https://1drv.ms/f/s!Ao-BphXObcHDm0nYTg2F6XdcZo90

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71