Slordig M.S.V.’71 verliest verdiend van Vierpolders

Home > Voetbal > Selectie > Verslagen selectie > Slordig M.S.V.’71 verliest verdiend van Vierpolders

Slordig M.S.V.’71 verliest verdiend van Vierpolders

Dit item is verlopen op 10-08-2018.

M.S.V.'71 bewees zichzelf afgelopen zaterdag een slechte dienst door in de 3e bekerronde te verliezen (2-3) van 4e klasser Vierpolders. Het betekende een slechte generale in aanloop naar de competitie start zaterdag a.s. tegen MVV'27.


Hoofdsponsor : SEGMENT


De thuiswedstrijd van M.S.V.'71 tegen Vierpolders stond duidelijk in het teken van het onverwachte en veel te vroeg overlijden van oer MSVer Anita Mohunlol. De spelers van M.S.V.'71 speelden met rouwbanden en vooraf werd een minuut stilte in acht genomen. Bovendien werd in de 60e minuut (de leeftijd van Anita) opnieuw stilgestaan bij het overlijden van deze echte M.S.V.''71 vrouw  door het ontsteken van Fakkels.

De thuisploeg begon erg matig aan het bekerduel met Vierpolders, dat nog puntloos was in deze bekercompetitie. Wellicht was er sprake van onderschatting aan de kant van M.S.V.'71. Hoe dan ook. De gasten maakten in die beginfase duidelijk aanspraak op een voorsprong. Die kwam er niet omdat de afwerking bij de bezoekers te wensen overliet.Aan de andere kant was na 10 minuten de eerste de beste kans van M.S.V.'71 wel raak. Via de mee opgekomen Jack van der Vlugt kwam de bal uiteindelijk een beetje bij toeval bij Christian van der Pol. De jonge M.S.V.'71 spits bedacht zich geen moment en schoot zijn ploeg op voorsprong. (1-0).


Na die openingstreffer volgde de beste fase van de gastheren in deze wedstrijd. De equipe van Wilco Wapenaar had toen de kans om de voorsprong te vergroten. Maar de pogingen van Dave van Deursen en met name Younes Hadiki leverden geen resultaat op.

Na een kwartier leek Vierpolders op voorsprong te komen toen Jack van der Vlugt in de fout ging. Ook maakte de jonge M.S.V'71 verdediger nog hands. Op dat moment had Jesper Lakerveld een vrije doortocht naar Bart den Broeder. Maar daar had de scheidsrechter geen boodschap aan. Hij negeerde de voordeelregel en floot alsnog voor de handsbal. De vrije trap leverde uiteindelijk niets op voor de bezoekers.

Na de goede fase van M.S.V.'71 namen de bezoekers de wedstrijd wat meer in handen. De ploeg was feller in de duels en de absoute wil om te winnen  was bij Vierpolders veel groter dan bij de thuisclub.  M.S.V.'71 doelman Bart den Broeder had het steeds lastig met het vroeg drukzetten van de gasten. Na 35 minuten ging dit goed mis voor M.S.V.'71. Via de  onder druk gezette den Broeder kwam de bal bij Sven Hokke , die op zijn beurt Jelle Troost bediende.  De snelle buitenspeler strafte de fout van Den Broeder vervolgens genadeloos af. (1-1).

Vierpolders zou zelfs met een voorsprong gaan rusten. Want 5 minuten voor de pauze kwam de bal via een snelle counter bij Jelle Troost. Zijn voorzet werd vervolgens door Karim Attsou ongelukkig in eigen doel gewerkt. (1-2).

Na de pauze kwamen Mohamed Rasuli en Brahim el Bousikhami in het veld voor Ricardo de Jager en Said ait Rian. De tweede helft was het aankijken nauwelijks waard. Aan beide kanten waren de kansen op de vingers van een hand te tellen. Na 65 minuten kwam M.S.V.'71 op gelijke hoogte toen Christian van der Pol een steekbal van Jeremy van Loenen op waarde wist te schatten en de 2-2 fraai achter Jaimie de Jong stiftte (2-2).

Lange tijd leek het bekerduel vervolgens op een gelijkspel uit te draaien. Totdat Christian van Eijk hopeloos in de fout ging. De voor Jack van der Vlugt  ingevallen verdediger verzuimde eerst de bal veilig terug te spelen op zijn doelman Bart den Broeder. Vervolgens koos hij ervoor om de bal over de zijlijn te laten lopen om daarmee een ingooi voor zijn ploeg op te eisen. Maar van Eijk rekende niet op de felle Glenn Stoffers, die de bal simpel veroverde en vervolgens Bart den Broeder kansloos liet.

Daarmee verloor M.S.V.'71 verdiend maar onnodig van 4e klasser Vierpolders, dat veel feller was in de duels en veel meer dan thuisclub M.S.V.'71 de absolute wil had om dit duel te winnen.

Het elftal van M.S.V.'71 zag er als volgt uit :
Bart den Broeder, Jack van der Vlugt (55Christian van Eijk), Ricardo de Jager (45 Mohammed Rasuli), Karim Attsou, Tom Leinweber, Dave van Deursen), Jeremy van Loenen, Mathijs Jansen, Said ait Rian,(45 Brahim el Bousikhami) Christian van der Pol, Younes Hadiki

Aad Cordia maakte foto's van dezewedstrijd. Deze zijn te bekijken en te downloaden via bijgaande link https://1drv.ms/f/s!Ao-BphXObcHDqjQi98YZbzI1mty_

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71