Te Werve moeizaam langs zich sterk verwerend M.S.V.'71

Home > Voetbal > Selectie > Verslagen selectie > Te Werve moeizaam langs zich sterk verwerend M.S.V.'71

Te Werve moeizaam langs zich sterk verwerend M.S.V.'71

Dit item is verlopen op 10-08-2015.

Een zeker in de eerste helft goed spelend M.S.V.'71 heeft het titelkandidaat Te Werve afgelopen zaterdag in Rijswijk zeker niet gemakkelijk gemaakt. Uiteindelijk won de thuisclub toch met 2-0. Bij M.S.V.'71 keerde Steven Wapenaar (foto) terug in de basis ,maar haakte na de pauze toch weer geblesseerd af. 

 

Hoofdsponsor : Planning.nl

 

Door afwezigheid (blessures) van Assad Mohunlol en Herman Janson en het niet op tijd aanwezig kunnen zijn (werk) van Bojan Stefanov en Patrick Schilperoort was er deze middag een basisplaats voor de jongelingen Pirashanna Rajakumar, Danny Suisse en Joey Frerichs. En de invallers kweten zich best goed van hun taak. Op de allereerste minuut na. Toen was Joey Frerichs nog even niet goed bij de les en liet Kosse Ruward voor zich komen. De kopbal van de Te Werve spits was onhoudbaar voor Geert Dobbe. (1-0).

Een zeer slechte start voor de ploeg van Wilco Wapenaar. Met in het achterhoofd de 5-0 nederlaag van vorige week tegen Verburch, de ruime (0-4) thuisnederlaag tegen Te Werve in de heenwedstrijd en de vroege achterstand in dit duel deed de meegereisde supporters uit Maassluis vrezen voor het ergste. Maar dat viel heel erg mee. De mannen van Wapenaar wensten niet als makke schapen naar de slachtbank geleid te worden.


Met een versterkt 4-mans middenveld en slechts 2 spitsen (Pirashanna Rajakumar en Bas Lankwarden)  ging men titelkandidaat Te Werve ondanks de snelle achterstand met open vizier en goed voetballend te lijf. Na amper 10 minuten leken de gasten dan ook langszij te komen toen Kees Starmans een vrije trap bij de vrijstaande Bas Lankwarden kreeg. Maar de Maassluise spits was te onrustig in de afwerking, waardoor doelman Muzaffer Akcay nog kon redden. Even later stond Kees Starmans opnieuw aan de basis van een goede M.S.V.'71 kans, toen hij met een prachtige steekbal Pirashanna Rajakumar vrij voor Muzaffer Akcay zette,maar ook deze keer kwam de Te Werve doelman als winnaar uit de bus.


Het tekende wel de wilskracht van de bezoekers om er deze middag wat van te maken. Achterin deed de Maassluise defensie het prima tegen de balvaardige Rijswijkers. Enerzijds door goed en geconcentreerd te verdedigen en anderzijds door de buitenspelval goed te hanteren. Twee keer moesten zij zich toch gewonnen geven , maar eerst wist Geert Dobbe nog een handje te krijgen achter de inzet van Kaz van de Oostrom Soede  en even later hielp Kosse Ruward een open kans om zeep door naast te schieten.
Opslag van rust deed Bas Lankwarden dat aan de andere kant ook,nadat hij prima in stelling was gebracht door Adiel Amakran.

Na de pauze bleef Steven Wapenaar (geblesseerd) achter in de kleedkamer. Patrick Schilperoort was zijn vervanger.  Het spelbeeld wijzigde aanvankelijk niet. De partijen wogen ook na de thee goed tegen elkaar op. Al snel hadden beide ploegen ook een kans om te scoren, maar eerst kopte Bas Lankwarden namens M.S.V.'71 te zacht in en even later hield Geert Dobbe met een prima reactie  Kosse Ruward van zijn tweede treffer af.

L
angzamerhand werd het spelpeil aan beide kanten minder. Mede door de vele wissels die beide trainers doorvoerden. De magere 1-0 op het bord maakte de gastheren onrustig en zorgde ervoor dat M.S.V.'71 hoop bleef houden op een beter resultaat. Dat leek in de maak toen Dave van Deursen zijn spits Pirashanna Rajakumar met een fraaie steekbal volkomen vrijspeelde. Maar  de aanname van de hardwerkende  "Pira"   was ongelukkig,waardoor deze grote mogelijkheid verloren ging. Toen invaller Redounan Azougagh 10 minuten voor tijd de 2-0 voor Te Werve  binnenschoot was de wedstrijd gespeeld. De thuisploeg strafte knullig balverlies van het Maassluise middenveld genadeloos af. Rest te vermelden dat scheidsrechter van der Plas deze wedstrijd uitstekend leidde.

Voor M.S.V.'71 kwamen de volgende spelers in het veld :
Geert Dobbe, Wesley Thonhauser, Maarten Voois, Joey Frerichs, Danny Suisse, Steven Wapenaar (45 Patrick Schilperoort), Kees Starmans (62 Bojan Stefanov), Dave van Deursen (83 Michaelvan Dijk), Adiel Amakran, Pirashanna Rajakumar,  Bas Lankwarden

  

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71