Tweede helft breekt het tweede op.

Home > Voetbal > Selectie > Verslagen selectie > Tweede helft breekt het tweede op.

Tweede helft breekt het tweede op.

Dit item is verlopen op 01-08-2011.
Saban Dutar.jpg

Na afloop van de wedstrijd waren de gezichten niet vrolijk gestemd bij het tweede. Dat had alles te maken met de slechte tweede helft die de ploeg afwerkte. Waar dat aan lag, was ook voor Steve James een raadsel. Op de foto Saban Dutar met een voorzet.

De wedstrijd begon zo goed. De zwart-witten hadden de wedstrijd meteen onder controle. HVC ’10 2 had niks in te brengen, ondanks hun niet geringe lengte. De talenten stonden vanaf de aftrap goed. Met mooie aanvallen werd het vijandelijke doel onder vuur genomen. Uiteindelijk leidde dit tot de mooiste aanval van de wedstrijd. Wesley Thonhauser draaide mooi weg en stuurde Danny de Zwart de diepte in. Hij zag dat de keeper niet helemaal goed stond en schoot onverwachts en uitstekend binnen. Waarlijk een schitterend doelpunt.

 

MSV ’71 2 controleerde daarna de wedstrijd goed. De gasten uit Hoek van Holland hadden een paar kleine kansjes, maar niets om van te schrikken. Totdat de laatste minuut aanbrak. Een onterecht gegeven ingooi werd de zestien ingegooid. Daar kwam de boomlange spits van de Hoekenezen nog net aan. Zo bereikte deze bal de nummer tien. Deze schoot de bal rustig binnen zonder gehinderd te worden. Een domper voor de zwart-witte brigade.

 

 

Af en toe een grimmig sfeertje, hier doelpuntenmaker Danny de Zwart in geanimeerd gesprek!!

 

 

De doorgebroken FG werd hard neergelegd, Wendy moest hem weer oplappen.

 

 

De tweede helft begon nog uitstekend. Twee opgelegde kansen gingen er niet in. Het manco van dit elftal werd op deze manier schrikbarend duidelijk. Hierna ging het elftal tegen zichzelf voetballen. Eigenlijk ging het helemaal niet meer voetballen.

 

Dat de gasten weinig kansen kregen, maar er toch twee in schoppen, zegt iets over de efficiency die nodig is op dit niveau. De wedstrijd eindigde ongelukkig voor Yannick. Hij knalde hard tegen de paal. De scheidsrechter besloot om meteen af te fluiten.


Steve James was na afloop witheet op zijn spelers. “De jongens moeten eerst maar eens in de spiegel gaan kijken. Wie niet tegen kritiek kan, hoeft van mij niet meer op te dagen. Als je ziet wat een verschil er tussen de eerste en tweede helft zit, is dat echt ongelofelijk. We hoeven dit soort wedstrijden niet te verliezen, alleen de wil om te winnen moet groter worden. Ik mis een over-mijn-lijk-mentaliteit. Drie wedstrijden gespeeld, drie keer beter zijn en toch maar één overwinning hebben. Ongelooflijk.”

 

 

De volgende spelers kwamen in het veld:

Yannick Rietveld, Jordi Spruijt, Scotty James, FG de Man, Loek Voortman, Saban Dutar (45. Michael van Dijk), Simon James, Adiel Amakran, Wesley Thonhauser, Danny de Zwart ( 45. Abdel Kechouh), Youri van der Borg

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71