Sportcentrum Life sluit M.S.V.'71 vrouwen in de armen

Home > Voetbal > Senioren > VR 1 > Sportcentrum Life sluit M.S.V.'71 vrouwen in de armen

Sportcentrum Life sluit M.S.V.'71 vrouwen in de armen

De heren Aad Uleman (oud MSV-er) en Arnaud Hekkema worden met hun Sportcentrum Life shirtsponsor van ons vrouwen elftal.  De MSV vrouwen gaan dit seizoen in een prachtig nieuw tenue reclame maken voor het voordeligste sportcentrum in Maassluis en Maasland.

Aad en Arnaud heren zijn fanatieke sport fanaten en willen zo hun steentje bijdragen aan onze voetbalvereniging. Aad zijn liefde is voetbal en rugby en Arnaud zijn favoriete sport is judo.

De band tussen M.S.V.'71 en het populaire Sportcentrum is zeer goed. Zo is ‘Life’ een trouwe sponsor van onze Megaweek. Andersom weten vele MSV-ers de weg naar sportcentrum Life te vinden. Aad Uleman heeft als oud eerste elftal speler van ons eerste elftal uiteraard wat moois met onze club. En zeker met onze vrouwen meldde hij onlangs met een knipoog. Aad en Arnaud komen natuurlijk een keer kijken naar ons vrouwen elftal in de 4e klasse. Naast de shirtreclame op de vrouwen tenues krijgt Sportcentrum Life ook een mooie reclamebord langs onze hoofdveld en onze toegangsweg.

Kijk voor meer informatie op www.sportcentrumlife.nl
Mede namens ons vrouwen-1 elftal danken wij Aad en Arnaud voor hun grote steun aan onze bloeiende verenging.

PR commissie M.S.V.’71

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71