Ruime overwinning zondag 2 op Meeuwenplaat 2 (2-2) 3-7

Home > Voetbal > Senioren > ZO 2 > Ruime overwinning zondag 2 op Meeuwenplaat 2 (2-2) 3-7

Ruime overwinning zondag 2 op Meeuwenplaat 2 (2-2) 3-7

Dit item is verlopen op 08-08-2018.

Meeuwenplaat gaf de overwinning niet cadeau aan zondag 2, maar na rust kwam de doelpuntenmachine goed opgang en liepen de mannen van trainer Baris Alptekin uit van 2-2 naar 3-7. 

Het op de 6e plaats staande Meeuwenplaat 2 maakte het zondag 2 niet makkelijk, in de thuiswedstrijd werd ook met moeite (2-1) gewonnen van de mannen uit Hoogvliet en trainer Baris had zijn mannen gewaarschuwd voor onderschatting.

MSV ging daarom flitsend van start en binnen 3 minuten had Özmen Tashan de 0-1 al op zijn schoen, maar de jonge doelman hield hem van scoren af. Er kwamen meer kansen o.a. voor Emre Bilek en Özmen, maar de mannen wisten het net nog niet te vinden. Dat lukte wel Ali Ciricli, via een ingooi komt de bal bij de altijd degelijk spelende Emre Sarilar die direct Ali in de diepte stuurt die beheerst de 0-1 aantekent.


Ali Ciricli passeert hier de jonge doelman van Meeuwenplaat.

Er volgen hierna nog meer kansen, zo werd na een hoogstandje van Okan Ciftci voorlangs geschoten en komt Emre Bilek net een teenlengte te kort na een geweldige uittrap van keeper Kemal Fakili. De counters van Meeuwenplaat zijn met hun 2 snelle buitenspelers gevaarlijk en in de 23e minuut is de stand al weer gelijk. Een voorzet wordt bij de eerste paal ingekopt door de rappe nummer 11 van Meeuwenplaat, 1-1.

Lang kan Meeuwenplaat niet genieten van de gelijke stand, want nog geen minuut later is het al weer 1-2. Na een overtreding op Ramazan wordt de vrije schop niet goed verwerkt door de Hoogvlietse verdediging en Özmen weet wel raad met dit buitenkansje en direct na de aftrap is er weer een goed mogelijkeid voor Özmen nadat Ramazan de bal had veroverd. 
Dan een tegenvaller, Ramazan kan na een botsing niet meer verder en wordt vervangen door Emre Ütü. 
Na 30 minuten spelen een mooie MSV aanval via Emre Sarilar en Okan maar het schot van Emre Bilek gaat rakelings over en nog geen 3 minuten later een grote kans voor Meeuwenplaat, maar Kemal pakt de scherpe voorzet klemvast, maar amper 3 minuten later moet hij toch capituleren, een voorzet vanaf links wordt door iedereen gemist en wordt bij de 2e paal van dichtbij ingeschoten, 2-2.
De wedstrijd wordt nu wat harder en na een overtreding op Özmen maakt het slachtoffer zich te druk waardoor dader en slachtoffer geel zien van scheidsrechter Hos.

Vlak voor rust nog een grote kans voor Emre Ütü na een scherpe voorzet vanaf de achterlijn van de goed spelende Emre Sarilar.


Emre Sarilar is hier zijn snelle tegenstander te snel af.

Na de thee en vermoedelijk een donderspeech van Baris komt MSV'71goed uit de startblokken, Emre Bilek wordt de diepte ingestuurd door Mehmet Tas, maar de handige spits wil het te mooi doen en lobt de bal wel over de uitgelopen doelman maar ook over de lat, maar weer 2 minuten later is het wel raak, Emre wordt weer diep gestuurd maar wordt gevloerd, de bal komt echter voor de voeten van Okan die eerst tegen de keeper aanschiet maar de rebound wel inschiet, 2-3.

Na nog een goede mogelijkheid voor Özmen dan toch de rust gevende 2-4. Een mooi lopende aanval die begint bij de opkomende Gunay, waarna Emre Ütü terug legt op de inkomende Emre Bilek die beheerst afrondt.

 
Emre Bilek schiet beheerst de 2-4 binnen.

Evenlater moet de doelpuntenmaker geblesserd uitvallen. Met geen bal in de buurt gaat hij door zijn enkel, hij wordt gewisseld door Haci Tarhan, die al gelijk een mooie kans krijgt, maar te gehaast over schiet. Halvewege de 2e helft wordt Gunay op snelheid verslagen en de voorzet van de rappe rechtsbuiten wordt bij de 2e paal ingeschoten, 3-4, dus toch nog even billenknijpen voor MSV dat zich in de strijd om de 1e plaats geen puntenverlies kan permiteren. Meeuwenplaat gelooft er weer in en MSV laat zich terugdringen en Kemal moet nog aan de bak. Maar MSV krijgt ook kansen via Ilyas, (over), Emre Ütü (naast) en Özmen ( tegen keeper), maar in de laatste 5 minuten loopt MSV toch gemakkelijk uit naar 3-7 via doelpunten van Mehemt Tas en Okan, waarbij de laatste uit een vlot lopende aanval via Gunay, Haci en Emre Ütü.

Toch een ruime overwinnig dus voor zondag 2 dat nu de ranglijst aanvoert omdat ONA punten liet liggen bij VFC, maar Delft volgt op 1 punt en heeft daarbij nog een wedstrijd tegoed. Het blijft dus spannend in de reserve 2e klasse-D.

Zondag a.s. vrij en op 25 maart uit tegen Excelsior'20 3 dat het aanvangstijdstip heeft verschoven naar 13.00 uur.

Zondag 3 verloor bij Spartaan'20 4 met 5-3, het 4e werd afgelast. Die mannen kwamen daarom sportief het 2e aanmoedigen.

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71