Zondag 2 op doelsaldo geklopt.

Home > Voetbal > Senioren > ZO 2 > Zondag 2 op doelsaldo geklopt.

Zondag 2 op doelsaldo geklopt.

Dit item is verlopen op 08-08-2018.

Ook tegen ONA 2 lukte het de mannen van trainer Baris Alptekin niet om het doelpunten verschil met Delft (6 goals) goed te maken, na de 0-4 was de pijp leeg en moest zondag 2 nog 3 tegengoals toestaan. Beide doelpuntenmakers Özmen en Okan hier in beeld.

Het bleek een te moeilijke opgave om het doelsaldeverschil met Delft 2 goed te maken. ONA staat niet voor niets op de 3e plaats en het team van trainer Baris Alptekin kreeg dit seizoen niets kado.

Uiteraard werd onder toeziend oog van veel ONA supporters, meegereisde MSVers en het voltallige team van Delft 2 direct vol op de aanval gespeeld, maar het was moeilijk een gaatje te vinden om te scoren als als er dan een bal richting het Goudse doel ging stompte de ONA doelman de ballen onder luide aanmoedigen van de spelers van Delft 2 de ballen uit zijn doel. MSV moest zelf achterin scherp blijven want af en toe kwam ONA via hun 2 snelle spitsen in de buurt van het doel van Kemal Fakili. Özmen uiteraard veel aan de bal in de spits werd stevig afgestopt wat resultaarde in een aantal vrije trappen, maar het doel werd niet gevonden en de supporters uit Maassluis moesten tot de 33e minuut wachten voor de eerste goal. Özmen werd met een lange bal bereikt waarna hij beheerst de 0-1 aantekende.

Enkele minuten voor de rust nog een uitgelezen kans voor ONA, maar de aanvaller van de thuisploeg wist geen raad met de hem geboden kans waarna Ilyas de bal nog van de doellijn kon halen. Okan was regelmatig een plaag voor de ONA verdediging en bij een van zijn acties wordt hij behoorlijk geraakt, maar omdat de uitstekend leidende scheidsrechter R. Brenkman voordeel voor MSV zag liet hij doorspelen, dit tot grote frustratie van onze balgoochelaar, zijn protesten levert hem een gele kaart op en een schorsing voor 3 juni.

In de 2 helft komen Mehmet Tas en Emre Bilek in het veld. MSV komt even onder druk en tot 2 maal toe moet de geweldig spelende Gunay Asil op de doellijn redding brengen. Maar dan krijgt Özmen het op z'n heupen. Eerst schiet hij nog in het zijnet na een vrije schop, maar 1 minuut later is het wel raak.  Na een scrimmage voor het Goudse doel weet hij uit de draai de doelman te verschalken en weer 3 minuten later wordt het zelfs via Özmen 0-3, een voorzet van de weggestuurde Emre Bilek kopt hij steenhard langs de Goudse doelman.


Özmen Tashan kopt raak uit een voorzet van Emre Bilek.

Met nog ruim 30 minuten te gaan wordt het zelfs 0-4 als Okan op rechts wordt diepgestuurd waarna hij Özmen aanspeelt die Okan weer in de gelegenheid stelt om te scoren en er volgen nog goede mogelijkheden voor Emre, Özmen en Emre Ütü. Even worden de luid aanmoedigende Delftspelers muisstil, gaan ze het toch flikken? Nog maar 3 doelpunten in 30 minuten en het kampioenschap is voor MSV'71, maar dan gaat alles mis. Emre Bilek wordt getackeld en hij reageert met een trappende beweging richting de dader. Even een klein opstootje waarna de scheidsrechter Emre met rood wegstuurt en een ONA spelers met zijn 2e gele kaart laat vertrekken.

MSV is de kluts even kwijt, bij de meeste jongens van MSV gaat de ramadan z'n tol eisen en als dan ook nog ONA kans ziet om te scoren is de pijp volledig leeg aan Maassluise kant. Tot grote vroegde van de mannen uit Delft weet ONA in de slot minuten nog 2 maal te scoren waarna de Goudse spelers na een eindsignaal hartelijk worden toegezongen door de kampioenen uit Delft met : "ONA bedankt, ONA bedankt!!"

Voor MSV'71 rest nog de nacompetitie die a.s. zondag al begint met een thuiswedstrijdtegen Zoetermeer 4, aanvang 13.00 uur, bij winst speelt MSV'71 op zondag 10 juni uit tegen de winnaar van de wedstrijd Charlois 2 - VOC 4. De finale is op zondag 17 juni, 12.00 uur.

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71