top of page
Aad Cordia

Eerste Walking Footballtoernooi M.S.V.'71



Zaterdag 24 augustus organiseerde MSV'71 het eerste Walking Footbal toernooi met deelnemers uit de regio met oldstars van Sparta, PPSC, Excelsior-M (twee teams) en Capelle. Er werd gespeeld om de Martin van Rijn Bokaal, onze walking footbalspeler die ons ontvallen is. De opbrengst van het toernooi gaat naar De Hartstichting en de opbrengst bleek na afloop niet minder dan € 765,- te zijn.

Alle teams speelden één keer tegen elkaar en na het optellen van de punten bleek dat het 1e team van Excelsior-M de wisselbeker mee naar huis mochten nemen.



In de prachtige geheel verbouwde kantine werd de 1e prijs uitgereikt door Renée van Rijn, de weduwe van Martin, aan de aanvoerder van het 1e team van Excelsior-M





De tweede prijs was voor MSV'71 dat 2 maal wist te winnen en 2 maar gelijk speelde, MSV'71 had als enige team twee dames in de gelederen, Wilma en Anneke, zij namen ook samen de beker in ontvangst.


Verder werden de Old Stars van Sparta 3e en deze oude mannen kregen ook terecht de sportiviteitsprijs toegewezen. 4e werd het 2e team van Excelsior-M en de gedeelde 5e en 6e plaats was voor Capelle en PPSC.


De beide teams van Excelsior-M,die 1e en 4e werden. We zien hier ook enkele oud MSVers


De Old Stars van Sparta werden 3e en wonnen ook de sportiviteitsprijs.


De mannen van PPSC met gedeelde 5/6e plaats samen met Capelle:


Het Old Stars team van Capelle en een spelmoment



Een prima georganiseerd en sportief toernooi met broodjes, fruit, en hapjes voor alle deelnemers en na afloop een verloting met mooie prijzen waarvan de opbrengst gaat naar De Hartstichting.

Dank aan alle medewerkers van keuken en bar, de lotenverkoopsters en de broodjessmeerders .

Commentaires


bottom of page