top of page
nicovdlelij

Thuisduel voor M.S.V.’71 tegen Rotterdam United


M.S.V.’71 speelt zaterdag a.s. thuis. Rotterdam United komt dan op bezoek in de Steendijkpolder in Maassluis West.

 

In het verleden troffen beide teams elkaar wel vaker. Dat gebeurde in de 4e klasse. Maar afgelopen seizoen werden zowel M.S.V.’71 als Rotterdam United de dupe van de versterkte degradatie en daalden via de nacompetitie af naar de kelder van het competitie voetbal.

 

De ploeg van trainer Kelvin Onyenze eindige in de 4e klasse vorig seizoen met 22 punten op de 9e plaats en lijkt een sterke tegenstander in de 5e klasse.

 

Qua resultaten kunnen we dat nog niet afmeten. Want Rotterdam United mocht hangende het onderzoek naar de ongeregeldheden bij de gestaakte wedstrijd tegen Blijdorp een paar weken niet spelen. Uiteindelijk werden de Rotterdammers op belangrijke punten vrijgesproken en kwamen ervan af met een geldboete van 300 euro.

 

Tot op heden heeft Rotterdam United daardoor pas een competitie wedstrijd gespeeld, Uit bij Bolnes werd er met 1-1 gelijkgespeeld.

 

M.S.V.’71 leed afgelopen week een pijnlijke nederlaag. Op bezoek bij de puntloze hekkensluiter Swift Boys werd met 4-2 verloren. Na een hoopvol begin viel het elftal van trainer Johan Peper daarna ver terug.

 

Sportieve revanche voor deze slechte prestatie zou een drijfveer kunnen zijn voor M.S.V.’71 zaterdag a.s. in de confrontatie met Rotterdam United.

 

De wedstrijd in Maassluis begint om  14:30 uur. De wedstrijdbal wordt geschonken door FDC Putman, uw financieel specialist voor hypotheken, verzekeringen en zoveel meer. Ons jeugdteam JO10-1 zal deze middag optreden als team van de week.

Comentarios


bottom of page